Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα ανατροπή στην ΕΠΣΦ: Υποχρεωτικό συμβούλιο για αναδιάρθρωση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 07:30 Νέα ανατροπή στην ΕΠΣΦ: Υποχρεωτικό συμβούλιο για αναδιάρθρωση

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης (18/2) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενημέρωσε σύμφωνα με πληροφορίες τα ενδιαφερόμενα μέρη για την απόφαση του που υποχρεώνει τον νυν Πρόεδρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστα Σακελλάρη να συγκαλέσει συμβούλιο, όπου όπως είναι γνωστό δε διαθέτει την πλειοψηφία και εκκρεμεί αίτημα εφτά συμβούλων για αναδιάρθρωση του ΔΣ.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση ο κ. Σακελλάρης υποχρεούται εντός τριών ημερών να προχωρήσει σε συμβούλιο άλλως αυτό θα γίνει με αίτημα ενός εκ των εφτά που βρίσκονται απέναντι του.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο που σύμφωνα με το άρθρο 5 του Κανονισμού Λειτουργίας του, είναι αρμόδιο για όλες τις διαφορές που προκύπτουν ή σχετίζονται εντός των διαδικασιών εκλογών, αποφάσεις και σχέσεις μεταξύ ενώσεων και μελών τους, συνεδρίασε χθες το απόγευμα ακούγοντας και τις δύο πλευρές διά μέσω των συνηγόρων τους, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται νωρίς το βράδυ.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου σε μια συνεδρίαση που παρακολούθησε εκ των υστέρων όλη η Ελλάδα, οι εφτά που βρίσκονται απέναντι από τον Κώστα Σακελλάρη, ανακοίνωσαν την αναδιάρθρωση του ΔΣ σε μια απόφαση που έπεσε αργότερα από το Διαιτητικό Δικαστήριο που δεν την αναγνώρισε. Ωστόσο με την νέα του απόφαση το ίδιο Δικαστήριο κάνει γνωστό την υποχρέωση του Προέδρου να συγκαλέσει συμβούλιο εντός των επόμενων τριών ημερών όπου βέβαια θα τεθεί και πάλι το θέμα της αναδιάρθρωσης.