Τένις: Συνέχεια επιτυχιών για τον Φ.Ο.Α.

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 13:42 Τένις: Συνέχεια επιτυχιών για τον Φ.Ο.Α.

Οι επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου μας δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες, όσον αφορά το 1ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα επιπέδου 1 (Ε1) που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Ηλιούπολη.

Η αποστολή των αθλητών-τριών μας  μας από την Πέμπτη έως και σήμερα γέμισε χαμόγελα με τις εκ νέου επιτυχίες.

Στα μονά είχαμε 2 πρώτες θέσεις, 1 δεύτερη θέση και 1 τρίτη θέση, ενώ στα διπλά 1 πρώτη θέση, 1 δεύτερη θέση και 2 τρίτες θέσεις. Αναλυτικά τώρα η Βασιλική Τρίγκα στα κορίτσια 14 κατέλαβε την 1η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά.

Ο Νικόλας Μανόπουλος στα αγόρια 18 κατέλαβε την 1η θέση στα μονά και την 3η θέση στα διπλά με συμπαίκτη τον Οδυσσέα Κουστοχιώνη. Ο Χριστόφορος Μανόπουλος στα αγόρια 14 κατέλαβε την 3η θέση στα μονά και την 1η θέση στα διπλά. Ο Οδυσσέας Κουτσοχιώνης στα μονά πέρασε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό χάνοντας στους 32, ενώ στα διπλά κατέλαβε την 3η θέση με συμπαίκτη τον Νικόλα Μανόπουλο.

Η Ευαγγελία Χαντζή αγωνίσθηκε στο 1ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα επιπέδου 4 (Ε4) στην μεγαλύτερη κατηγορία κορίτσια 16 και έχασε στον τελικό καταλαμβάνοντας την 2η θέση. Ο Νίκος Γαβριήλ αγωνιζόμενος στα μονά στα αγόρια 14 δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό χάνοντας στον γύρο των 16.

Για μία ακόμη φορά συγχαίρουμε τους αθλητές και αθλήτριές μας για την μεγάλη τους προσπάθεια και με πρωταγωνιστή τον προπονητή τους Στέλιο Μπικάκη τίποτα πια δεν τους φοβίζει στο μέλλον.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση