ΠΑΣ Λαμία: Ζητά το τρίποντο στον αγώνα με τον Άρη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 14:52 ΠΑΣ Λαμία: Ζητά το τρίποντο στον αγώνα με τον Άρη

Τα «στατιστικά» της 6ης θέσης…

Το παιχνίδι Λαμία – Άρης είναι ένα από τα δύο ματς που ανοίγουν το Σάββατο (21/2 ώρα 20:00’) την αυλαία της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1 (το άλλο Τρίπολη – Παναθηναϊκός).

Σε αυτό το τελευταίο εντός έδρας ματς ο Άκης Μάντζιος θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες και με το «τρίποντο» να διεκδικήσει τις πιθανότητες που τους αντιστοιχούν ακόμη και για αυτή την είσοδο στην 6αδα. Δεν αποκλείεται μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής, πέντε ομάδες να έχουν από 29 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον 6ο ΟΦΗ. Και μην ξεχνάμε ότι την τελευταία αγωνιστική παίζουμε με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Αξίζει να τονίσουμε ότι μέχρι στιγμής τα στατιστικά της Λαμίας αξιώνουν «6αδα» με εξαίρεση την «αχίλλειο πτέρνα» που λέγεται γκολ.

Ειδικότερα, μετά από 24 αγώνες η Λαμία έχει την 5η καλύτερη άμυνα μαζί με τον επόμενο αντίπαλο της Άρη με 28 γκολ. Έχει μονοψήφιο αριθμό ηττών κάτι που έχουν στο ενεργητικό τους μόνο οι πέντε πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Επίσης εντός έδρας έχει χάσει μόνο από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Τα σχέδια με Άρη

Απέναντι σε μια ιδιαίτερα τεχνική ομάδα όπως ο Άρης ο Άκης Μάντζιος θα πρέπει να παρατάξει ένα σύνολο που να αναζητά τη νίκη, διασφαλίζοντας πρωτίστως το μηδέν στην άμυνα. Απών είναι ο τιμωρημένος Ασίγκμπα, ενώ η αποστολή αποτελείται από 20 άτομα ανάμεσά τους και ο νεοαποκτηθείς Αραβίδης. Αναλυτικά:

30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

40 Devis Epassy

 

4 Adejo Daniel

5 Τζανετόπουλος Άνταμ

23 Σκόνδρας Ιωάννης

24 Βύντρα Λουκάς

27 Scarduelli Vanderson

29 Bahanack Patrick

 

6 Niasse Ibrahima

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας

21 Δημούτσος Έλιν

34 Σάλιακας Εμμανουήλ

61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

 

9 Bianconi Miguel

10 Tyronne

11 Καραμάνος Αναστάσιος

18 Romanic Lazar

19 Sassi Ismail

33 Αραβίδης Χρήστος

77 Villalba Leonardo

20αδα ανακοίνωσε και ο Μίκαελ Ένινγκ έχοντας ερωτηματικό στον Ιντέγε που δεν είναι 100% έτοιμος. Τα ονόματα: Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Ιντέγε, Ντιγκινί, Ματίγια, Μανσίνι, Λούκας Σάσα, Κόρχουτ, Νίκο Μαρτίνεζ, Αμπού Μπα, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης

Τα εισιτήρια

Για το παιχνίδι με τον Άρη, εισιτήρια θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ από τις 17:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Η τιμή των εισιτηρίων σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) θα είναι στα 15€. Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή είναι στα 20€.

Εκδόθηκαν 2.000 εισιτήρια, εκτός των διαρκείας και των προσκλήσεων και τα 350 αντιστοιχούν σε φίλους του Άρη που θα καταλάβουν την κερκίδα 8 της Θύρας 4.

Όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Λαμίας, η Διεύθυνση Αστυνομίας ανακοίνωσε μέτρα έξω από το γήπεδο που αφορούν την απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων καθώς και τη διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από τις 17:30΄, έως και μια ώρα μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα, ως ακολούθως:  

· Στην οδό Φλέμινγκ (από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Μαλαμίδα)  

· Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμιγκ έως τη συμβολή τηςμε την οδό Κ.Παλαμά)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση