Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία – Άρης 2-2: Τα γκολ του Αραβίδη δεν ήταν αρκετά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 21:51 Λαμία – Άρης 2-2: Τα γκολ του Αραβίδη δεν ήταν αρκετά

Εξαιρετικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Λαμίας για τον Έλληνα διεθνή…

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι Λαμία και Άρης αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Ένα αργό πρώτο μέρος όπου κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι και ένα καταιγιστικό δεύτερο μέρος όπου σημειώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ.

Απίστευτο ντεμπούτο για τον Χρήστο Αραβίδη που μόλις πάτησε Ελλάδα σκόραρε δύο τέρματα και γενικά ήταν πηγή κινδύνων για την αντίπαλη εστία.

Το πρώτο μέρος

Πολύ καλύτερη η Λαμία στο πρώτο μέρος, ξεπέρασε γρήγορα ένα μουδιασμένο 15λεπτο και πάτησε στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 19' η μεγάλη ευκαιρία της Λαμίας να ανοίξει το σκορ, όταν ο Βέλεθ έκανε πέναλτυ στον Καραμάνο. Εκτέλεσε ο Βασιλόγιαννης απέκρουσε όμως εντυπωσιακά ο Κουέστα στην αριστερή του γωνία.

Το χαμένο πέναλτυ της Λαμίας:

Παρά την απογοήτευση για το χαμένο πέναλτυ η Λαμία εξακολούθησε να είναι πιο επικίνδυνη και στο 24’ ο Αραβίδης στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας και την επιστροφή του στην Ελλάδα, χρήστηκε σκόρερ. Σουτ για πάσα του Δημούτσου, κλασικό γύρισμα φορ του Αραβίδη στο παραθυράκι του Κουέστα που παρά το τεράστιο κορμί του δεν μπόρεσε να φτάσει την μπάλα (1-0).

Το γκολ του Αραβίδη:

Πρώτη τελική για τον Άρη στο 31’ με τον Σάσα το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Θεοδωρόπουλος στη γωνία του.

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Άλλο πράγμα η επανάληψη

Με τους καλύτερους οιωνούς για τη Λαμία και για την εικόνα του παιχνιδιού ξεκίνησε η επανάληψη.

Σε κόρνερ του Βασιλόγιαννη, ο Καραμάνος έπιασε την κεφαλιά πάσα στο πρώτο δοκάρι και ο Αραβίδης σε θέση γκολ δεν άφησε την ευκαιρία και έγραψε το 2-0.

Δεύτερο γκολ για τον Αραβίδη:

Αυτό το γκολ έφερε φοβερή ευφορία στους γηπεδούχους που έχασαν για μερικά λεπτά την προσήλωσή τους στην άμυνα. Και αφού στο 51’ δεν το πλήρωσαν στο γύρισμα του Φετφατζίδη, ήρθε ο Λάρσον 50’’ αργότερα με φοβερό γκολ να μειώσει σε 2-1.

Το γκολ του Λάρσον:

Σαν αν μην έφτανε αυτό, στο 54’ ο Γκάμα πέρασε εξαιρετική ασίστ στον Ιντέγε που πρόλαβε το Θεοδωρόπουλο και ισοφάρισε σε 2-2.

Το 2-2 από τον Ιντέγε:

Στο 58’ έβγαλε και πάλι αντίδραση η Λαμία, όταν ο Νιάσε βρέθηκε σε θέση βολής, ο πεσμένος Σάσα όμως με αυτοθυσία έδιωξε με την πλάτη!

Στο 62’ έξυπνο φάουλ από τον Ματίγια απέκρουσε δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος που έβγαλε και την προβολή του Βέλεθ που ήταν σε θέση οφσάιντ.

Επόμενη καλή φάση στο 75’ σε φάουλ από πλάγια θέση του Σάλιακα που έφυγε λίγο άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 77’ από καλή θέση σούταρε αρκετά άουτ, δείχνοντας όμως ότι μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι όπως και στην Ξάνθη.

Τα μηνύματα από την Τρίπολη και το 1-1 μείωσε το ενδιαφέρον του Άρη, που έπαιξε πιο αμυντικά και δυσκόλεψε την ανάπτυξη των γηπεδούχων.

Με το τελικό 2-2 η Λαμία μένει οριστικά εκτός play of, ενώ ο Άρης ανάλογα τα αποτελέσματα μπορεί να είναι από αυτή την αγωνιστική. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλσμα η Λαμία άρεσε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης και οι φίλαθλοί της μπορούν να περιμένουν περισσότερα στο εγγύς μέλλον...

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο,  Σκόνδρας, Αραβίδης, Ρόμανιτς (64’ Σάλιακας), Δημούτσος, Νιάσε, Καραμάνος (79’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (85’ Μπιανκόνι).

Στον πάγκο ήταν και οι, Επασί, Τιρόνε, Βιγιάλμπα, Τζανετόπουλος.

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ,  Δεληζήσης, Ρόουζ, Βέλεθ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (79’ Μαντσίνι), Γκάμα (91’ Μαρτίνες), Ιντέγε, Λάρσον (88’ Ντουρμισάι). 

Στον πάγκο ήταν και οι, Τσιλιγγίρης, Ντιγκινί, Σούντγκρεν, Σόουζα

Διαιτητές: Βασίλειος Φωτιάς, Χρήστος Τζιώτζιος, Αθανάσιος Κόλλιας

4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας