Η καρδιά του βόλεϊ χτυπάει στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 14:03 Η καρδιά του βόλεϊ χτυπάει στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

European League: Σήμερα και αύριο στο Χαλκιοπούλειο στάδιο στη Λαμία.

Το βόλεϊ, που καθιέρωσε αθλητικά τη Λαμία όχι μόνο πανελληνίως αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επιστρέφει στην πόλη μας και το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος για τις εθνικές ομάδες θα έχει στραμμένα τα βλέμματα στο Χαλκιοπούλειο στάδιο της πόλης μας.

Η πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Λευκορωσία (20:30 η ώρα έναρξης και των δύο αναμετρήσεων) για την 4η αγωνιστική του European League, αλλά και τους αγώνες της Εθνικής Γυναικών με την Τουρκία (18:00 και οι δυο αγώνες) για την 1η αγωνιστική της ίδιας διοργάνωσης.

Η Εθνική Ανδρών θέλει κόντρα στους Λευκορώσους να σφραγίσει το εισιτήριο για την συμμετοχής στο Final 4 που θα διεξαχθεί στην πόλη Βάλτζμπριχ της Πολωνίας, ενώ η αντίστοιχη των Γυναικών να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις σε μια χρονιά όπου υπάρχουν αρκετά υψηλές προσδοκίες.

Χθες το πρωί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στην οδό Αινιάνων, δόθηκε η Συνέντευξη Τύπου όπου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σωτήρης Δρίκος και Γιάννης Καλμαζίδης και οι δύο αρχηγοί Μενέλαος Κοκκινάκης και Ελένη Κιόση.

«Καλώ όλους τους φιλάθλους της Φθιώτιδας να γεμίσουν τις επόμενες ημέρες το Κλειστό γυμναστήριο, δίνοντας βροντερό παρών και στηρίζοντας την προσπάθεια των εθνικών μας ομάδων...», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση