Συμμετοχές της Αρετής Λαμίας σε πανελλήνιους αγώνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 19:44 Συμμετοχές της Αρετής Λαμίας σε πανελλήνιους αγώνες
Το τριήμερο Παρασκευή 17 Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουλίου διεξήχθησαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης οι Πανελλήνιοι Αγώνες Παίδων – Κορασίδων – Εφήβών- Νεανίδων με τη συμμετοχή όλων των ομάδων απ όλη την Ελλάδα.

Στους αγώνες η ομάδα συμμετείχε με την αθλήτρια Βάσια Γρίβα η οποία και στα 3 αγωνίσματα που κολύμπησε έκανε νέα ατομικά ρεκόρ(400μ ελεύθερο- 800μ ελεύθερο- 1500μ ελεύθερο) κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς όλων των αγωνισμάτων κατακτώντας την 8η θέση, την 5η θέση και την 5η θέση αντίστοιχα.
 
Επίσης το τριήμερο Παρασκευή 10, Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουλίου διεξήχθησαν στην πόλη της Πάτρας οι Πανελλήνιοι Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων ΑΒ με τη συμμετοχή όλων των ομάδων απ όλη την Ελλάδα.

Στους αγώνες οι ομάδα συμμετείχε με 4 αθλήτριες οι οποίες πραγματοποίησαν πάρα πολύ καλή εμφάνιση, 2 αθλήτριες πέτυχαν καινούργια ατομικά ρεκόρ και όλες οι αθλήτριες ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα μιας και ήταν η πρώτη τους παρουσία σε αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
 

 
Οι αγώνες αυτοί ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς επιτυχιών για την ομάδα όπως η 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας, η συμμετοχή μιας αθλήτριας μας σε κορυφαία διεθνή διοργάνωση «ACROPOLIS”,οι επιτυχημένες εμφανίσεις της ομάδας στους επετειακούς  αγώνες κολύμβησης για τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού, στα Χειμερινά Πρωταθλήματα καθώς και οι επιτυχίες της προαγωνιστικής ομάδας τόσο στους χειμερινούς αγώνες κατακτώντας 30 μετάλλια όπως και στους Θερινούς αγώνες κατακτώντας 29 μετάλλια καθώς επίσης και στους Πανελλήνιους Αγώνες 9-10-11-12 έτων που διεξήχθησαν στην Αθήνα κατακτώντας 2 ακόμα μετάλλια.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε η Αγωνιστική και η Προαγωνιστική ομάδα τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της αποδεικνύοντας πως μέσα από τη σωστή δουλειά, την εξειδικευμένη προπονητική μέθοδο και τις ιδανικότερες συνθήκες προπόνησης που έχει εξασφαλίσει η ομάδα της ΑΡΕΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ σε συνεργασία με τα γυμναστήρια home όλα είναι εφικτά.
 
Οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδος συγχαίρουν  όλα τα παιδιά και τους εύχονται καλό καλοκαίρι.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση