Προφυλακιστέος ο αρχηγός της Καμπάλα - Eίχε εμπλοκή στην ενέδρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 18:57 Προφυλακιστέος ο αρχηγός της Καμπάλα - Eίχε εμπλοκή στην ενέδρα

Στη φυλακή οδηγείται ο ποδοσφαιριστής αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνέργεια στο θάνατο του δημοσιογράφου Ρασίντ Αλίγιεφ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ποδοσφαιριστής της Καμπάλα έχει εμπλακεί στην ενέδρα θανάτου που έστησαν στο δημοσιογράφο μετά τη δημόσια κριτική που άσκησε για την ενέργεια του Χουσεΐνοφ να πανηγυρίσει με τουρκική σημαία μετά τον αγώνα της Καμπάλα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Συνολικά έξι άνδρες κατηγορούνται για τη δολοφονία, μεταξύ των οποίων και ο ξάδελφος του παίκτη, Ελσάν Ισμαΐλοφ, ο οποίος θεωρείται πως «έστησε» όλο το σκηνικό και μαζί με πέντε συνεργούς του ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το δημοσιογράφο. 

Το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας μεταδίδει πως ο Χουσεΐνοφ κατηγορείται πως είχε λάβει γνώση των σχεδίων του εξαδέλφου του χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια να τα αποτρέψει και παράλληλα απέκρυψε στοιχεία που αφορούν εγκληματική ενέργεια από την αστυνομία. 

Όλοι οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη τους, ενώ η ποινή που αντιμετωπίζει σε περίπτωση καταδίκης ο αρχηγός της Καμπάλα είναι κάθειρξη από 8 έως 12 χρόνια. Παράλληλα, δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν στον Χουσεΐνοφ θα απαγγελθεί και μια επιπλέον κατηγορία (πολύ πιο βαριά), αυτή της υποκίνησης τρίτων σε εγκληματική ενέργεια.

Πηγή:www.sport-fm.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση