Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «χρυσό κορίτσι» της κολύμβησης βράβευσε ο Νίκος Σταυρογιάννης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 08:17 Το «χρυσό κορίτσι» της κολύμβησης βράβευσε ο Νίκος Σταυρογιάννης
Την Λαμιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης Γεωργία Χατζηγεωργίου τίμησε χθες ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης. 
 
Παρουσία της αντιδημάρχου Βίβιαν Αργύρη και του εντεταλμένου συμβούλου Γιώργου Ζαγκανά, ο κ. Σταυρογιάννης παρέδωσε στην κ. Χατζηγεωργίου τιμητική πλακέτα.
 
Η αθλήτρια του ΝΑΟΛ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters στο Καζάν της Ρωσίας, κατέκτησε 4 μετάλλια σε 4 αγώνες (ένα Χρυσό, δυο Ασημένια και ένα Χάλκινο) που συμμετείχε στην κατηγορία 35-39 ετών, έχοντας εκπληκτικούς χρόνους και δικαιώνοντας τον προπονητή της, Αλέξανδρο Κόκκινο αλλά και ολόκληρη την ελληνική αποστολή.
 
«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην συμπολίτισσα μας που κατάφερε να σηκώσει την Ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό. Αξίζει δε το θαυμασμό όλων μιας που η Γεωργία είναι  μητέρα τριών παιδιών γεγονός που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο αθλητισμός ακόμη και ο πρωταθλητισμός, μπορεί να συμβαδίζει με την καθημερινότητά μας, αποτελώντας τρόπο ζωής.» είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του.
 
Δείτε τι είπαν ο δήμαρχος και η συμπολίτισσα μας πρωταθλήτρια Γεωργία Χατζηγεωργίου: