ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Φιλική ήττα με 0-2 από Λάρισα - Τι είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 07:51 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Φιλική ήττα με 0-2 από Λάρισα - Τι είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος (ΦΩΤΟ)

Ο προπονητής της Λαμίας αναγνώρισε την ανωτερότητα της Λάρισας, ωστόσο τόνισε ότι «όποιος κερδίζει στα φιλικά και πανηγυρίζει, είναι σαν να αγκαλιάζει την αδερφή του ερωτικά. Και εμείς κερδίσαμε τον Ατρόμητο αλλά είδατε δεν το πανηγύρισα».

Το απόγευμα του Σαββάτου 29/8 σε ένα δυνατό φιλικό με μονομαχίες, ένταση και νεύρα η ομάδα της Λάρισας επικράτησε μέσα στο ΔΑΚ του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ με σκορ 2-0.

 

 
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μπροστά σε περίπου 600 θεατές ανάμεσα στους οποίους ήταν 50 φίλοι της Λάρισας και μεταξύ αυτών ο Αλέξης Κούγιας και διακόπηκε δύο φορές από τον διαιτητή Τζοβάρα για να επέλθει ηρεμία.
 
 
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3' όταν ο Νικολακάκης έκανε την παράλληλη σέντρα η μπάλα κόντραρε πάνω στον Κοτσώνη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.
 
 
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56' η Λάρισα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μπουντόπουλο να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και να νικάει το Ρίζο.
 
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Τζοβάρας με βοηθούς το Χρήστο Δόσκορη και τον Στέλιο Καραγιάννη, με 4ο διαιτητή τον Νίκο Παπακωνσταντίνου.
 
 
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Ζουλιώτης (85' Παπαευθυμίου), Τσαμούρης, Κοτσώνης (36' Καλαϊτζίδης), Κοντέων, Τόσκας (46' Νατσιόπουλος), Αντωνίου (46' Τζόκιτς), Ενγκουέμ, Νεόφυτος (71' Μπουλούλης), Καραγιάννης (59' Καραλής), Καλλέργης (67' Αλεξίου).
 

 

 
ΛΑΡΙΣΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης (57' Ξενοδόχοβ), Νικολακάκης (46' Κομεσίδης), Κοντοχρήστος (57' Μονιάκης), Βέρτζος (89′ Σουλιώτης), Γιοβάνοβιτς (73' Χάμος), Μπανούσης (65' Λαμπρόπουλος), Αναστασόπουλος (46' Ναγιάρ), Ουρτάδο (79' Καμπλιώνης), Χοτζάλι (46' Μασούρας), Μπουντόπουλος (65' Ροβίθης), Πάτο (87′ Οικονομόπουλος).
 

 

 
 
Δηλώσεις του προπονητή της Λαμίας Σούλη Παπαδόπουλου μετά το παιχνίδι:
 «Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και σήμερα τη Λάρισα. Έχει ξεκινήσει βέβαια νωρίτερα από εμάς την προετοιμασία, από εκεί και πέρα εμείς βγάλαμε τα συμπεράσματά μας αλλά δεν παύουμε να θέλουμε τη νίκη. Σήμερα ήταν η πρώτη ήττα για εμάς στο τρίτο φιλικό. Η Λάρισα όμως ήταν πολύ καλύτερη από εμάς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου κράταγε τη μπάλα στην κατοχή της. Εμείς δείξαμε ένα μεγάλο εκνευρισμό κάτι που με στεναχώρησε αρκετά, θα μπορούσε και ο διαιτητής να βοηθήσει περισσότερο.
Θέλουμε όμως αρκετή δουλειά για να φτάσουμε το επίπεδο της Λάρισας.
Από εκεί και πέρα αν περιμένουν κάποιοι να χάσω για να φύγω, έχασα σήμερα και μπορεί να αλλάξει ο προπονητής από μία ήττα στα φιλικά. Αφού κρίνουμε βάση των δημοσιευμάτων. Κερδίσαμε και τον Ατρόμητο μόνο 2-1 και είχαμε καλή εμφάνιση με το Βόλο. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει. Εγώ είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου. Μπορείτε να απευθυνθείτε στη διοίκηση.
Για τη συνέχεια, περιμένουμε μία απάντηση από την ομάδα της ΑΕΛ αν θα παίξουμε τη ρεβάνς, ενώ έχουμε δεχθεί και μία πρόταση από τα Τρίκαλα, ενώ και την Πέμπτη μας έχει καλέσει ακόμα μία ομάδα.
Από εκεί και πέρα στην παρεξήγηση που υπήρξε με τον Θωμά Κυπαρίσση, θέλω να του απαντήσω πως ο κόσμος της Λάρισας με αγάπησε για ότι έκανα πέρυσι. Δεν είναι καλό να πουλάμε «οπαδιλίκια», εγώ μπήκα μέσα να χωρίσω τους παίκτες όπως είδε ο κόσμος. Τώρα αν στεναχωρήθηκε πέρυσι που η ΑΕΛ μπήκε στα play off... ας πιει ξύδι, γιατί δυστυχώς δεν μπήκε η Λαμία. Εγώ μπήκα να τραβήξω τους παίκτες μου και έκανα και αλλαγή.
Τέλος όποιος κερδίζει στα φιλικά και πανηγυρίζει, είναι σαν να αγκαλιάζει την αδερφή του ερωτικά. Και εμείς κερδίσαμε τον Ατρόμητο αλλά είδατε δεν το πανηγύρισα».
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση