Με επιτυχία ολοκλήρωσαν την αγωνιστική προετοιμασία τους οι αθλητές του Παναθλητικόυ Ομίλου Νέας Άμπλιανης στο άθλημα του TAE KWON-DO

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 17:51 Με επιτυχία ολοκλήρωσαν την αγωνιστική προετοιμασία τους οι αθλητές του Παναθλητικόυ Ομίλου Νέας Άμπλιανης στο άθλημα του TAE KWON-DO

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Λαμίας μαζί με τον προπονητή της Γεώργιο Σταμέλο παρακολούθησαν δύο Camp Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Στόχος ήταν η επίτευξη των υψηλότερων διακρίσεων στα προσεχή πρωταθλήματα και η απόκτηση γνώσεων από τους καλύτερους στο είδος.

Έτσι στις 16 ως 24 Αυγούστου η ομάδα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Green Camp στην Πάτρα, όπου οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό την επίβλεψη του Ολυμπιονίκη από την Τουρκία, Βachri Τanrikulu, 3 φορές Ολυμπιονικη και 3 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο TKD.

Επιπλέον η σχολή της Λαμίας αδελφοποιήθηκε με τις σχολές από την Τουρκία σε Κων/πολη και Σμύρνη.

Ο Tanrikulu μάλιστα, επισκέφθηκε και την πόλη μας προσδίδοντας ιδιαίτερη τιμή στον Π.Ο.Ν.Α. και τα μέλη του.

Έπειτα από διακοπή μιας ημέρας, η ομάδα μετέβη στο διεθνές Camp των Τρικάλων από 25 ως 31 Αυγούστου.

Εκεί η προετοιμασία έγινε υπό τις οδηγίες της εθνικής ομάδας του Ιραν στο ΤKD.

Προπονητής ήταν ο Mohammadreza Yari, ενώ   είχε μαζί του και δύο Ιρανούς παγκόσμιους πρωταθλητές νέων.

Στην 01 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Ιράν παραβρέθηκε επίσης στη Λαμία για κοινή προπόνηση με το σύλλογο της πόλης μας.

O σύλλογος ακολούθησε την κατά το δυνατό καλύτερη προετοιμασία, όπως σχολές των μεγάλων αστικών κέντρων, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι των αθλητών και του προπονητή Γεώργιου Σταμέλου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση