Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλέξανδρος Κόκκινος και Γεωργία Χατζηγεωργίου θα προπονούν τα παιδιά του ΝΑΟΛ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 08:41 Αλέξανδρος Κόκκινος και Γεωργία Χατζηγεωργίου θα προπονούν τα παιδιά του ΝΑΟΛ

Δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές της κολύμβησης, ο Αλέξανδρος Κόκκινος και η Γεωργία Χατζηγεωργίου, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μικρούς και μεγάλους για εκμάθηση και πρωταθλητισμό στο Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λαμίας.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής και επί σειρά ετών βαλκανιονίκης και πρωταθλητής Ελλάδας στην κολύμβηση, Αλέξανδρος Κόκκινος από φέτος θα έχει δίπλα του ως συνεργάτη, την αθλήτρια με την οποία έγραψαν πρόσφατα χρυσές, ασημένιες και χάλκινες σελίδες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Master του Καζάν, Γεωργία Χατζηγεωργίου.

Δύο άνθρωποι που τίμησαν και τιμούν τη γαλανόλευκη ως μέλη των εθνικών ομάδων, έχουν ως αποστολή να διδάξουν τα μυστικά του υγρού στίβου σε μικρά και μεγάλα παιδιά ως προπονητές του ΝΑΟΛ, απόφοιτοι των Σχολών Φυσικής Αγωγής του Καποδιστριακού και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου αντίστοιχα και με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Κατηγορίας από τη ΓΓΑ.

Η αγάπη και η γνώση τους για την κολύμβηση, εγγυώνται τη σωστή εκμάθηση των παιδιών σας και την υποστήριξη των στόχων τους σε επίπεδο πρωταθλητισμού.