Γιατί η Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 16:29 Γιατί η Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Λαμία άξιζε τη νίκη, αλλά ο διαιτητής έκανε τα πάντα για να χάσει τελικά με 3-2 - «Όλα είναι στημένα! Να χαίρεστε το πρωτάθλημα», δηλώνει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα προηγήθηκαν από νωρίς με 0-2, ωστόσο ο διαιτητής Ρούσσος - Μπεκερτζής από το σύνδεσμο της Πρέβεζας "είδε" ένα ανύπαρκτο πέναλτι και έδωσε κόκκινη κάρτα (δευτερη κίτρινη χωρίς λόγο) στον πιο επικίνδυνο παίκτη της Λαμίας, το Βραζιλιάνο Λεάντρο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξοργισμένος έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση στο site της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοινώνει ότι η Π.Α.Ε Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα.Κύριοι της Κ.Ε.Δ. να χαίρεστε το πρωτάθλημα και τους διαιτητές σας».

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η ΠΑΕ Λαμία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία δίνει τα συγχαρητήριά της στην Κέρκυρα,πολύ μεγάλη ομάδα,καθώς και στον διαιτητή Ρούσσο-Μπεκερτζή, τον οποίο πρέπει η ΚΕΔ να τον προωθήσει στο Champions League.»

Ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε, μάλιστα, στο dikisports ότι: "Ολα είναι στημένα, δείτε το σημερινό ματς με την Κέρκυρα. Δεν πρόκειται να συνεχίσω να επενδύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως να συγκρατηθούν οι φίλαθλοι όταν βλέπουν τέτοιες διαιτησίες; Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα".

Δείτε βίντεο με τα γκολ και τις επίμαχες φάσεις:

Διαβάστε επίσης:

Νέες βόμβες από Παπαϊωάννου:"Είναι μια γλοιώδης Καμόρα"

Φίλαθλοι Λαμίας προς διαιτητή: "Θα κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ;"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση