Φίλαθλοι Λαμίας προς διαιτητή: "Θα κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ;"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 20:04 Φίλαθλοι Λαμίας προς διαιτητή: "Θα κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ;"

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων ΠΑΣ Λαμία, μετά το "σφάξιμο" της ομάδας της Λαμίας στην Κέρκυρα...

«Το κατά πόσο η Λαμία είναι αρεστή στη Football League, το έχουμε αντιληφθεί από πέρυσι, όταν άπαντες προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι είμαστε κάτι άλλο από αυτό που πιστεύουμε! Ε, φέτος αντιληφθήκαμε πως και ο γάιδαρος πετάει στην μπανανία που θέλετε να λέτε ποδόσφαιρο!

Δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο, στα επτά η Λαμία κατάφερε να βγάλει παιχνίδι με 11 παίκτες και σήμερα είχαμε το αποκορύφωμα! Δεν μας ενδιαφέρει η ήττα -κι αυτά στο παιχνίδι είναι, μας νοιάζει που βιάζετε την λογική!

Μας νοιάζει που βγάζετε τόσο απρόκλητα τον κόσμο από τα ρούχα του και αδιαφορείτε! Ευτυχώς, που αυτό το αίσχος μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση και δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μας τα γυρίσετε πάλι!

Και θέτουμε το εξής ερώτημα στην ΚΕΔ/ΕΠΟ και τους φορείς... αυτός ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ πληρώνεται; Εσύ Ρούσσο-Μπεκερτζή (γιατί το "κύριε" δεν σου αξίζει) θα κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ;

Σας θέτουμε προ των ευθυνών σας όλους και σας το δηλώνουμε ξεκάθαρα πως στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τον Ατρόμητο και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ούτε μπορούμε, ούτε έχουμε διάθεση, αλλά ούτε και θέλουμε να προφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Για οτιδήποτε συμβεί είστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι!

Ποτέ δεν σας χωνεύαμε, τώρα μας αηδιάζετε κιόλας! Είστε ανεπιθύμητοι στην πόλη μας!

ΥΓ: Στηρίζαμε, στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της ομάδας, της διοίκησης και του μεγαλομετόχου.»

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία

Προσαρμοσμένη αναζήτηση