ΠΑΣ Λαμία - Ατρόμητος 0-2

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 19:26 ΠΑΣ Λαμία - Ατρόμητος 0-2

Μέχρι το 58΄ άντεξε η Λαμία απέναντι σαφώς σε μια ανώτερη ομάδα, όπως ήταν ο Ατρόμητος....

Με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, ο Ατρόμητος επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 2-0 και σημείωσε την πρώτη νίκη του στους ομίλους του Κυπέλλου.

Μετά την ισοπαλία με τη Βέροια την πρώτη αγωνιστική, ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο, επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας. Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν "μουδιασμένα" το ματς ωστόσο κατάφεραν να βρουν γρήγορα τα πατήματά τους φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 37', όταν το σουτ του Μπάλλα κατέληξε στο δοκάρι έπειτα από επέμβαση του Πανέτσου. Στο 44' οι φιλοξενούμενοι είχαν νέο δοκάρι, αυτή τη δορά σε σουτ του Κιβρακίδη.

Το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του Δέλλα ήρθε στο 58' με σκόρερ τον Ναπολεόνι, ο οποίος με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ναπολεόνι, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η ομάδα της Λαμίας ουσιαστικά αγωνίστηκε με καινούρια 11αδα και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, όταν απείλησε αισθητά την εστία του Μπάρκα. Η καλύτερη στιγμή της στο 75’ , όταν το σουτ του Καραγιάννη έφυγε κάτω από τα πόδια του Μπάρκα, πρόλαβαν όμως οι αμυντικοί  και απομάκρυναν τον κίνδυνο πάνω στη γραμμή.

Οι συνθέσεις

Λαμία: Πανέτσος, Τσολέπας, Καλαϊτζίδης, Τόσκας (74' Μπουλούλης), Ενγκουέμ, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο, Κοτσώνης, Αλεξίου, Παπαευθυμίου (64' Αντωνίου).

Ατρόμητος: Μπάρκας, Μπίτολο, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Μπάλλας, Μπρίτο, Μπαστακός (87' Ούμπιδες), Στόιτσεφ (80' Λημνιός), Ναπολεόνι (70' Πίτου Γκαρσία).

Βαθμολογία

1. Ατρόμητος     4(2)        4-2

2. Καλλιθέα        3(1)        2-1

3. Βέροια             1(1)        2-2

4. Λαμία              0(2)        1-4

Στα σημερινά παιχνίδια:

1ος Όμιλος

Αχαρναϊκός - Γιάννινα 1-2 (65’ Κωστόπουλος -50’ Γιάκος, 89’ Σαπαλίδης)

Ηρακλής - Αναγέννηση Κ. (19.30)

2ος Όμιλος

Πανιώνιος - Ζάκυνθος 1-0 (36’ Χαλκιαδάκης)

3ος Όμιλος

Πανθρακικός - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (45’ Μεχία)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση