Τον Άρη υποδέχεται ο Γυμναστικός στο Χαλκιοπούλειο το απόγευμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 13:00 Τον Άρη υποδέχεται ο Γυμναστικός στο Χαλκιοπούλειο το απόγευμα

Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα της Λαμίας....

Με το ντέρμπι επιβίωσης μεταξύ της Λαμίας και του Άρη που θα γίνει στο Χαλκιοπούλειο την Δευτέρα 18/1 θα ολοκληρωθεί η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (18/1, 18.00, Novasports-3, Βουδούρης, Κυριοπούλου).

H Λαμία με 4 βαθμούς είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας και αναζητά την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα που θα την φέρει κοντά σε Παναχαϊκή και Ηρακλή που έχουν 8 και 9 βαθμούς αντίστοιχα.

«Προσπαθούμε σκληρά»

Ο Αμερικανός διαγώνιος της Λαμίας Κόλιν Χάκγουορθ είπε: «Προσπαθούμε σκληρά κάθε ημέρα. Φτάνουμε τους εαυτούς μας στα όρια τους για την ομάδα και για τους φιλάθλους της Το κλίμα είναι πολύ καλό για την ομάδα. Είμαστε καλά και βάζουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τη νίκη».

Ο πασαδόρος της Λαμίας Δημήτρης Δημητριάδης είπε: «Το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί από τη δική μας εμφάνιση. Εάν παίξουμε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είναι ένας αγώνας σημαντικός και πρέπει να τον νικήσουμε για να κάμουμε βήμα παραμονής».

Πυρετό έχει ο Μπαμπαλιούτας

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται στη Λαμία αλλά χωρίς τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα που έχει πυρετό και έχει μείνει Θεσσαλονίκη. Εάν υποχωρήσει ο πυρετός θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας μαζί με τους Μούχλια, Μήλη οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής αγωνίστηκαν στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΠΕΣΘ νικώντας μάλιστα τον Ηρακλή 3-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο φάιναλ-4.

Ο Άρης είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και νιώθει την ανάσα του Ηρακλή και της Παναχαϊκής που ακολουθούν.

«Με όλο το σεβασμό για την ομάδα της Λαμίας εάν εμείς πιάσουμε καλή απόδοση θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Αν ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας δεν θα έχουμε πρόβλημα αλλά θα είναι μία πολύ σκληρή αναμέτρηση», δήλωσε ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας.

Ισοπαλία στις νίκες
Στο παρελθόν έχουν γίνει 20 αγώνες για το πρωτάθλημα μεταξύ του Άρη και της Λαμίας και υπάρχει απόλυτη ισοροπία από 10 νίκες η κάθε μία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση