Μπέος: "Για πρωινό σε έχω σκουπίδι και σκουλήκι της δημοσιογραφίας" - Χαμός στο στούντιο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 11:42 Μπέος: "Για πρωινό σε έχω σκουπίδι και σκουλήκι της δημοσιογραφίας" - Χαμός στο στούντιο - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές απείρου κάλλους σε απευθείας μετάδοση με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο - Η έκρηξη, η αποχώρηση και οι διάλογοι με τον παρουσιαστή.

Αποχώρησε από το στούντιο ο Αχιλλέας Μπέος όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Astra Χρήστος Λουκάς, του έθεσε ερωτήματα που είχαν να κάνουν με την αιτία που υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου το 2011.

"Από εσένα δεν δέχομαι ερώτημα. Σε εκπομπή καραγκιοζιλίκι δεν κάθομαι" είπε ο Αχιλλέας Μπέος συμπληρώνοντας πριν βγάλει το μικρόφωνο: "τέτοια εκπομπή να κάνεις με τον Κούγια".

Στη συνέχεια ο κ. Μπέος θέλησε να αποχωρήσει, όταν ο δημοσιογράφος του ανέφερε πως "στα δύσκολα δεν κάθεται" να συζητήσει, για να λάβει την απάντηση: "Ποια δύσκολα, για πρωινό σε έχω". Οι σκηνές απείρου κάλλους συνεχίστηκαν για αρκετά λεπτά ακόμη με τον Αχιλλέα Μπέο να χαρακτηρίζει το δημοσιογράφο "σκουλήκι" και "σκουπίδι της δημοσιογραφίας".

Δείτε το βίντεο:

magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση