Μεγάλη νίκη! ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - Λάρισα 1-0

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 19:56 Μεγάλη νίκη! ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - Λάρισα 1-0

Η ομάδα της Λαμίας επέστρεψε στις νίκες!

Σε ένα ματς που τα είχε όλα η ομάδας της Λαμίας κατάφερε να επιβληθεί δίκαια της Λάρισας με 1-0. Είναι η δεύτερη ήττα που γνωρίζει στο πρωτάθλημα η πρωτοπόρος Λάρισα.

Το γκολ πέτυχε στο 52΄ ο Μίλιεβιτς. Ο Μπαλού έστρωσε για τον Σιατραβάνη το σουτ του οποίου απέκρουσε αδύναμα ο Ξενοδόχωφ, ο οποίος ουσιαστικά την έστρωσε στον Μίλιεβιτς που σε κενή εστία έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο για μερικά λεπτά το γήπεδο της Λαμίας έγινε ροντέο, όταν οι φίλαθλοι της Λάρισας πετάξαν φωτοβολίδα προς τους φιλάθλους της Λαμίας και ο διαιτητής απείλησε να διακόψει το παιχνίδι.

Τα νεύρα των παικτών ήταν στο κόκκινο και υπήρξαν αρκετές αψιμαχίες, με πολλές κίτρινες κάρτες και δυο κόκκινες, από μια για κάθε ομάδα.

Σε λίγο βίντεο με το γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα...

Λαμία (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος (λ.τρ. 84’ Παπαργυρίου), Ντάσιος, Κοτσώνης, Σιλιγαρδάκης, Μπαλού (80’ Λεάντρο), Καραγιάννης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (72’ Τόσκας), Πίντο

Λάρισα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχωφ, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος (60’ Λαμπρόπουλος), Ουρτάδο (62’ Βαρέλα), Ροβίθης (62’ Ανστασόπουλος), Πάτο, Μπόγιοβιτς

Προσαρμοσμένη αναζήτηση