ΠΑΣ Λαμία: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα με τη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 11:26 ΠΑΣ Λαμία: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα με τη Λάρισα

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων μετά το τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ και το τελικό 1-0.

Ράτκο Ντόστανιτς (Προπονητής ΑΕΛ):

 

 «Είχαμε σήμερα ένα ντέρμπι, ένα πάρα πολύ δυνατό και σκληρό αγώνα. Σίγουρα ξέραμε πως παίζει η Λαμία όπως ξέρει και η Λαμία πως παίζουμε εμείς. Εμείς μετά το γκολ που δεχτήκαμε είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες η ομάδα της Λαμίας αμύνθηκε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στη Λαμία και τον κύριο Σπανό. Ξέρουμε ότι για να πάμε στη Superleague έχουμε ακόμα πολλούς δύσκολους αγώνες και θα δουλέψουμε πολύ. Οι παίκτες το ξέρουν ότι έχουν ακόμα πάρα πολλούς αγώνες και θα δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους για να το πετύχουμε αυτό και να ανέβουμε στη Super League. Ξέρουμε ότι κάθε αγώνας θα είναι δύσκολος και πρέπει να παίζουμε πάρα πολύ καλά. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Ξέρω ότι οι παίκτες μου μπορούν να παίξουν πολύ πιο καλά. Σε ένα αποτέλεσμα υπάρχει πίεση πάντα και αυτό είναι λογικό. Πιστεύω στην ομάδα μου είμαστε πρώτοι και θα συνεχίσουμε εκεί. Κάθε παιχνίδι στην Football League παίζεται με δύναμη».

Δημήτρης Σπανός (Προπονητής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ):

 

«Είχαμε να παίξουμε με μια ομάδα που είναι εν δυνάμει Σούπερ Λίγκ. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και μία ομάδα που θα έπρεπε εμείς να αντιπαρέλθουμε όλα τα μείον και να τα κάνουμε συν. Ένα βασικό κομμάτι που μας έλειπε την προηγούμενη βδομάδα ήταν η δύναμη και η αποφασιστικότητα που δεν δείξαμε στην Ελευσίνα παρόλο που ήμασταν καλύτεροι, παρόλο που χάσαμε ευκαιρίες. Έτσι λοιπόν προσπαθήσαμε να παίξουμε ψηλά τον αντίπαλο και να μην τον αφήσουμε να κυκλοφορήσει, να κόψουμε την ανάπτυξη του. Να μπορέσουμε να πιέσουμε και να βγούμε από μία συγκεκριμένη πλευρά και κάθετα κάτι που έγινε. Δημιουργήθηκαν ρήγματα χάθηκαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω ότι από τύχη δεν προηγηθήκαμε. Όμως στο ποδόσφαιρο αυτό είναι. Συνεχίσαμε με την ίδια επιμονή, με το ίδιο πάθος, με την ίδια θέληση και τελικά πήραμε μία σπουδαία νίκη για μας η οποία όμως εκτός από ψυχολογικά δεν μπορεί να μας δώσει τίποτα άλλο.
Για να πούμε ότι κάναμε κάτι πρέπει να κάνουμε σερί νικών. Άρα λοιπόν δεν πανηγυρίζουμε, δεν ψάχνουμε κάτι, εμείς πάμε να αμφισβητήσουμε τη βαθμολογική θέση των άλλων ομάδων. Ένα -ένα τα παιχνίδια αρχής γενομένης από το Σάββατο στο Αίγιο. Από κει και πέρα συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στη Λάρισα για την πολύ καλή ομάδα που έχει. Και εμείς από την πλευρά μας πάμε να συνεχίσουμε αυτό που χτίζεται τώρα ένα μήνα».
Όσον αφορά για το αν έμειναν για αγωνιστικούς λόγους εκτός ομάδας οι Τζόκιτς και Νεόφυτος ο τεχνικός της Λαμίας συμπλήρωσε
«Χωρίς να θέλω να θίξω την προσωπικότητα των παιδιών και την αγωνιστική τους αξία νομίζω ότι σε αυτή την κατηγορία πρέπει να παίζουν παιδιά τα οποία το θέλουν πολύ και που έχουν στόχους, έχουν πιστεύω, έχουν θέληση και θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Το ίδιο ισχύει για αυτούς, το ίδιο ισχύει και σήμερα για αυτούς που έπαιζαν. Κάποια στιγμή μπορεί και αυτοί να μη μου δείξουν τα στοιχεία που θέλω. Άρα λοιπόν είναι για τακτικούς λόγους και τίποτα παραπάνω. Εγώ έχω ένα μήνα εδώ, νομίζω ότι ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Μπορεί να παίξει και άλλου είδους ποδόσφαιρο, μπορεί να παίξει την μπάλα κάτω μπορεί να κυκλοφορήσει, να έχει πλήρη κυριαρχία. Νομίζω όμως ότι θα το κάνουμε κάποια στιγμή. Η εικόνα της ομάδας μου δεν θέλω να είναι αυτή θέλω να είναι καλύτερη. Να ξέρετε όμως ότι το ποδόσφαιρο θέλει υπομονή...».

 

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μετά το πέρας του αγώνα:
Γιάννης Μασούρας (Ποδοσφαιριστής ΑΕΛ):

 

«Σίγουρα δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο χρόνο προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, δεν τα καταφέραμε αλλά το δεχτήκαμε. Είχαμε δύο τρεις φάσεις να ισοφαρίσουμε για να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Σίγουρα η Λαμία έπαιξε καλύτερα. Εμείς το μόνο που κοιτάμε είναι ο στόχος που έχουμε από την αρχή της χρονιάς να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκ».

Σάββας Σιατραβάνης (Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ): 

 

 «Είχαμε να παίξουμε έναν τελικό όπως είναι όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα για μας. Το παιχνίδι αυτό ήταν απέναντι στην πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος και πήραμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μία ομάδα Σούπερ Λιγκ. Νομίζω ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και δίκαια ήρθε αυτή η νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που τα δώσαν όλα σήμερα και πραγματικά χάρηκα με το παιχνίδι, ήταν ένα ντέρμπι με κόσμο και από τις δύο ομάδες με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ο ποδοσφαιριστής αυτό είναι που χρειάζεται, κίνητρο. Συγχαρητήρια στον κόσμο της Λαμίας που ήρθε και έδωσε το "παρών" σε αυτό το παιχνίδι παρόλο που δεν είναι αυτή η βαθμολογική μας θέση, πρέπει να ανέβουμε και άλλο, ο κόσμος ήρθε και αγκάλιασε την ομάδα και τον θέλουμε δίπλα μας. Τον ευχαριστούμε πολύ και έχουμε να δώσουμε κι άλλα, μπορούμε περισσότερα. Όταν καταλάβουμε την φιλοσοφία του προπονητή και όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τότε θα δείτε μία Λαμία καλύτερη. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Λάρισας εύχομαι».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση