Μοναδική η παρουσία των αθλητών του Πρωτέα στο Swimming Christmas Cup στην Πάτρα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 20:21 Μοναδική η παρουσία των αθλητών του Πρωτέα στο Swimming Christmas Cup στην Πάτρα!

Οι αθλητές του ΠΡΩΤΕΑ ΛΑΜΙΑΣ που αποτελεί πλέον σταθερή διαχρονική αξία στο χώρο της κολύμβησης, εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά με την εμφάνιση και τις επιδόσεις τους στο 21ο Swimming Christmas Cup που έγινε στην Πάτρα στις 12,13 και 14 Δεκεμβρίου.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση που συμμετείχαν 50 από τις καλύτερες ομάδες κολύμβησης της Ελλάδας και 2 ομάδες από το εξωτερικό, οι αθλητές-τριες του ΠΡΩΤΕΑ κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά 12 μετάλλια, εκ των οποίων 3 χρυσά, 3 αργυρά και 6 χάλκινα, καθώς και  47 θέσεις στην οχτάδα και όρια από όλους τους αθλητές της αγωνιστικής για το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών και ΟΠΕΝ.

Η επιτυχημένη παρουσία των αθλητών του ΠΡΩΤΕΑ δίνει υποσχέσεις για ακόμα περισσότερες διακρίσεις σε Πανελλήνιες Διοργανώσεις και είναι η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς των αθλητών κάτω από την καθοδήγηση έμπειρων και πετυχημένων προπονητών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του ΠΡΩΤΕΑ που για μία ακόμη φορά κατέταξαν τον ΠΡΩΤΕΑ ΛΑΜΙΑΣ  στις πρώτες θέσεις των επαρχιακών ομάδων και τον ανέδειξαν ως την καλύτερη ομάδα κολύμβησης της Περιφέρειάς μας!                                                                         

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Μπράζα Βασιλική, Μίχας Παναγιώτης, Τζιαμπαζίδης Αθανάσιος
ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Γεωργούση Σουζάνα, Γουργιώτη Αικατερίνη, Γιαννακάκης Χρήστος
ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Μπράζας Κωνσταντίνος, Μπραζα Βασιλική, Παπαϋφαντή Αναστασία, Μίχας Παναγιώτης, Γουργιώτη Αικατερίνη
ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΧΤΑΔΑ: Κρίκος Αλέξανδρος, Παπανάγνου Ρουμπίνη, Καλύβα Βιολέτα, Τάνος Κωνσταντίνος, Τζιαμπαζίδης Θεόδωρος, Αντωνίου Χρήστος, Τάνος Ιωάννης, Πασχαλίδης Γιώργος, Παπανάγνου Φοίβη.
Επίσης πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλητές: Γουργιώτης Θωμάς, Τσαμασιώτη Χριστίνα, Ζαγκανά Ζωή, Αντωνίου Δημήτρης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση