Πανουργιάς Παπαϊωάννου: "Αν δεν υπογραφεί αύριο το πρωί το παραχωρητήριο ο επόμενος αγώνας θα γίνει σε άλλη πόλη"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 10:36 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: "Αν δεν υπογραφεί αύριο το πρωί το παραχωρητήριο ο επόμενος αγώνας θα γίνει σε άλλη πόλη"

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάλεσε το Δήμαρχο να δουν μαζί τον επόμενο αγώνα με τον Αιγινιακό - Δείτε τι είπε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα του έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με το Δήμο Λαμιέων, καθώς το προσχέδιο για το παραχωρητήριο του γηπέδου περιείχε όρους και ευθύνες που υπερβαίνουν την ΠΑΕ.
 
«Ανέλαβα την ομάδα πριν από 3 χρόνια και από το τοπικό πρωτάθλημα σήμερα που μιλάμε, είναι στη πρώτη θέση της Football League και ουσιαστικά προ των πυλών στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα της Λαμίας από την απαξίωση έχει γίνει θέμα συζήτησης στο πανελλήνιο για το καλό ποδόσφαιρο, την οργάνωση και το ήθος που εκπέμπει.
Μέχρι τώρα έχω ξοδέψει πολλά χρήματα, πολύ χρόνο, έχω κουραστεί ψυχικά και σωματικά υλοποιώντας τον σχεδιασμό μας. Εισέπραξα πολλή αγάπη από τον κόσμο που τον βλέπω να χαμογελά μετά από πολλά χρόνια και νιώθω ηθική ικανοποίηση παρακολουθώντας την ομάδα να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Εσχάτως όμως, εισπράττω πίκρα και απογοήτευση.
Βλέπω απέναντί μου μια Δημοτική Αρχή η οποία με τις ενέργειές της δείχνει αδιαφορία προς την ομάδα, τοποθετώντας παράλληλα πολλά εμπόδια στο έργο μας. Με ικανοποίηση έμαθα τη συζήτηση για το γηπεδικό στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής, όμως μέχρι σήμερα το βράδυ η ΠΑΕ και εγώ δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση
 
Ο Πρόεδρος της ομάδας στη συνέχεια επεσήμανε: «Έργα ακούμε και έργα δεν βλέπουμε για το γήπεδο. Σέβομαι τους Λαμιώτες, σέβομαι τη Δημοτική Αρχή, όμως η πόλη είναι πάνω απ’ όλους. Η ομάδα την διαφημίζει με την πορεία της. Δεν ξέρω αν ενοχλεί η πορεία της και δεν θέλω να πιστέψω πως υπάρχει Λαμιώτης που ενοχλείται από την επιτυχία της ομάδας με Πρόεδρο τον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Θέλουμε λύση με ένα παραχωρητήριο με το οποίο η ομάδα θα ατενίζει το μέλλον με ασφάλεια. Παίζουμε ντέρμπι με τον Ηρακλή και την Δευτέρα το πρωί πρέπει να δηλώσουμε στην ΕΠΑΕ την έδρα του αγώνα με τον Αιγινιακό. Εάν δεν έχουμε στα χέρια μας το επίσημο χαρτί του Δήμου η ΕΠΑΕ θα ορίσει τον αγώνα σε άλλο Νομό. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, ούτε με τον Δήμαρχο, γι’ αυτό τον προσκαλώ στις 4 Γενάρη να παρακολουθήσουμε τον αγώνα με τον Αιγινιακό».
 
Ο 45χρονος επιχειρηματίας ξεκαθάρισε πως παρά τα προβλήματα δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα και πως δεν θα είναι αυτός που θα διχάσει τη Λαμία για το γηπεδικό, ενώ σε ερώτηση για την κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου επεσήμανε πως είναι ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο αλλά δεν είναι της παρούσης. Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αποκάλυψε πως θα έρθουν δυο με τρεις παίκτες.
 
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του πρόσθεσε: «Το βιογραφικό μου από 12 χρονών που εργάζομαι έχει τρεις λέξεις: δουλειά, δουλειά, δουλειά»
Προσαρμοσμένη αναζήτηση