Ηρακλής - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 0 - 0. Πήρε αυτό που ήθελε η Λαμία και παραμένει πρώτη στην κορυφή!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 08:30 Ηρακλής - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 0 - 0.  Πήρε αυτό που ήθελε η Λαμία και παραμένει πρώτη στην κορυφή!

Μεγάλη εμφάνιση του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ μέσα στο Καυτανζόγλειο με την ομάδα της Λαμίας να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας και να διατηρεί την πρώτη θέση στο βόρειο όμιλο της Football League και μετά την 10η αγωνιστική.

Η ομάδα της Λαμίας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε καλύτερα από τον Ηρακλή και θα μπορούσε ακόμα να πάρει και τη νίκη.

Ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στην ομάδα της Λαμίας σε ανατροπή του Βασιλόγιαννη, ο οποίος είδε κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης είδε και δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Συγχαρητήρια στους παίκτες - Ευχαριστήριο στον Ηρακλή
Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους ποδοσφαιριστές του για το πάθος και τη θέληση που δείξανε στον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή. Ίσως άξιζαν και κάτι παραπάνω. Δεν πειράζει! Η ομάδα συνεχίζει πρώτη και αήττητη!

Επίσης, η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τη φιλοξενία της.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς)

ΣΚΟΡΕΡ: -/-

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιατραβάνης, Ρομάνο, Σαραμαντάς, Πουρτουλίδης/Βασιλόγιαννης(2), Γκούρμα, Μουμίν, Τσαμούρης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -/Βασιλόγιαννης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Σιατραβάνης(Πασάς 85′), Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο(Λουκίνας), Πουρτουλίδης, Κάσσος(Τσιλιανίδης 61′).

Στον πάγκο: Παπαθανασίου, Τσιλιανίδης, Στάμου, Πασάς, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Λουκίνας.

ΛΑΜΙΑ (Χ.Τέννες): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Καμαρά(Μουμίν 39′), Βασιλογιάννης, Λεάντρο, Φατιόν, Γκούρμας, Νεόφυτος, Κωστόπουλος(Ρεπετσάς 46′), Γιενγκά(Αντωνόπουλος 75′).

Στον πάγκο: Γεωργίου, Φράγκος, Αντωνόπουλος, Χαϊκάλης, Μουμίν, , Ντελέκος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση