Τένις: Επιτυχίες αθλητών του ΦΟΑ στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 09:48 Τένις: Επιτυχίες αθλητών του ΦΟΑ στα Χανιά

Επειδή το ενδιαφέρον σας για τις επιτυχίες και την αθλητική δραστηριότητα των παιδιών της Αντισφαίρισης της Φθιώτιδας είναι προς τιμήν σας όλων ανεξαιρέτως των Μ.Μ.Ε. της πόλης μας ειλικρινές και μεγάλο, γι αυτό θεώρησα αυτονόητο να σας γνωστοποιήσω τις επιτυχίες των αθλητών του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης για τις οποίες δυστυχώς ο σύλλογος (Φ.Ο.Α.) συστηματικά κωφεύει και είναι άξιο απορίας με ποιο τρόπο διαχωρίζει κάποιους αθλητές από τους υπόλοιπους , τους αγνοεί συστηματικά ισοπεδώνοντας κυριολεκτικά την προσπάθειά τους.

Σας στέλνω το ακόλουθο ενημερωτικό σημείωμα, μιας και παρακολούθησα εκ του σύνεγγυς όλους τους αγώνες των αθλητών του Φθιωτικού Ο.Α  στο πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2  που έγινε στα Χανιά 9-12 Ιουλίου  και συγχρόνως σε άλλες δύο πόλεις της Ελλάδας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η Λυδία Βλάχου αθλήτρια του Φ.Ο.Α σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία για τον σύλλογο. Κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της <κορίτσια κάτω των 14 ετών>, τόσο στα μονά όσο και στα διπλά με συμπαίκτρια την Ζουμπά Ε. από τον Ο.Α. Κυδωνίας μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση παίζοντας εξαιρετικό τέννις. Η οικογένειά της εκφράζει μέσα από αυτό το ενημερωτικό σημείωμα, πολλά  συγχαρητήρια στον διακεκριμένο προπονητή της Ιωάννη Ρήγα καθώς και στον γυμναστή της Δημήτρη Ρίζο.

Αναλυτικά:  ΜΟΝΑ

Βλάχου Λ.(Φ.Ο.Α)-Βογιατζόγλου Μ.(Ο.Α.Χανίων) 6 1 \ 6 2

Βλάχου Λ.(Φ.Ο.Α)-Κώτσιου Μ.(Α.Ο.Α. Φιλοθέης) 6 4 \ 6 3

Βλάχου Λ.(Φ.Ο.Α)-Ζαφειροπούλου Κ. (Ηράκλειο Ο.Α.κ΄Α.) 6 1\ 6 1

Τελικός:

Βλάχου Λ.(Φ.Ο.Α)-Μερτζανίδου Ι. (Α.Ο.Α.Ν.Περάμου Τιτάνες)   6 2 \ 60       

 Τελικός     ΔΙΠΛΑ

Βλάχου Λ (Φ.Ο.Α.)\Ζουμπά Ε.( Ο.Α. Κυδωνίας)    - Μπαλούμη (Α.Ο.Α,Χαιδαρίου)\Κώτσιου (Α.Ο.Α.Φιλοθέης)  6 4 \ 7 5

Ο Τερτίγκας Δημήτρης στην κατηγορία <αγόρια κάτω των 16 ετών> έφτασε στους 4 καλύτερους της κατηγορίας του, αφού έχασε στον ημιτελικό από τον Ταμιωλάκη Χ (Ηράκλειο Ο.Α.κ΄Α)

Αναλυτικά:  ΜΟΝΑ

Τερτίγκας Δ. (Φ.Ο.Α.) –Πατινιώτης Γ.(Σ.Α.Ραφήνας) 6 0 \ 6 1

Τερτίγκας Δ. (Φ.Ο.Α.) – Τσιβουράκης Α. (Ο.Α.Χανίων) 7 6(3) \ 6 3

Τερτίγκας Δ. (Φ.Ο.Α.) – Ταμιωλάκης Χ (Ηράκλειο Ο.Α.κ΄Α) 2 6 \ 5 7

Η Κορνηλία Ρήγα έκανε το ντεμπούτο της ως αθλήτρια στην κατηγορία <κορίτσια κάτω των 12 ετών> παίζοντας εξαιρετικό τέννις τόσο στα μονά όσο και στα διπλά. Στα μονά έφτασε στις 16 καλύτερες της κατηγορίας της.

Αναλυτικά:  ΜΟΝΑ

Ρήγα Κορνηλία ( Φ.Ο.Α.) – Σιλιντζίρη Ε. (Α.Σ. Ντερι) 1 6 \ 1 6

Προημιτελικός  ΔΙΠΛΑ

Ρήγα Κ. (Φ.Ο.Α.)/Βαιδάκη Α. (Ο.Α.Χανίων)  –  Κάσση Ν (Α.Ο.Α.Χαιδαρίου)/Κοντολαιμάκη Μ. (Α.Ο. Λατω Αγ. Νικολαου) 1 6 \ 1 6

Ρίτσα Σαμαρά
 (πρώην μέλος του Δ.Σ. Φθιωτικού Ο.Α επί τριαντακονταετίας)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση