Αντί για ΟΦΗ… στη Λαμία ο Σέρβος!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 08:32 Αντί για ΟΦΗ… στη Λαμία ο Σέρβος!

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τη Λαμία, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση, για τα επόμενα δύο χρόνια, του Μάρκο Μπλάζιτς.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες στον ΟΦΗ να θεωρούσαν τυπική την επικύρωση της συνεργασίας τους με τον Μάρκο Μπλάζιτς, αλλά τελικά η Λαμία έκανε την κίνησή της και τελικά εξασφάλισε την υπογραφή του 30χρονου μέσου, που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με την Καλλονή στο πρωτάθλημα της Super League.

Στην Κρήτη μάλιστα η διοίκηση της ομάδας περίμενε τον Σέρβο ποδοσφαιριστή χθες Πέμπτη (28/7) για την υπογραφή των συμβολαίων. Η ομάδα της Λαμίας όμως κινήθηκε αθορυβα και αποτελεσματικα, ανακοινωνοντας ετσι την απόκτησή του.

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό Σέρβο μέσο Marko Blazic για τα επόμενα 2 έτη. Ο Marko Blazic  γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1985 (ηλικία 30). Έχει ποδοσφαιρική θητεία στον Ερυθρό Αστέρα, στην RADNICKI NIS και Καλλονή. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στο ρόστερ της ομάδας της και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες.

Δείτε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που ανακοίνωσε ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση