Η ΠΑΕ Λαμία στη Χριστουγεννιάτικη δράση της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 12:15 Η ΠΑΕ Λαμία στη Χριστουγεννιάτικη δράση της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.
H Football League ΟΠΑΠ, οι Π.Α.Ε. και οι αθλητές τους ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Μεγάλο Χορηγό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α.Ε. την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο εμπορικό κέντρο Τhe Mall Athens, στηρίζοντας με την δυναμική παρουσία τους την έναρξη της  χριστουγεννιάτικης δράσης «Ευχοστολίδια».
 
 
Ο Πρόεδρος της Football League κ. Σπύρος Καλογιάννης συνεχάρη τον Γενικό Διευθυντή Μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Petr Matejovsky για την πρωτοβουλία και πρόσφερε εκ μέρους της Football League στα παιδιά των ιδρυμάτων «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Παιδικά Χωριά SOS» μπάλες ποδοσφαίρου.
 
 
Επιπλέον, οι αθλητές των Π.Α.Ε. της Football League ΟΠΑΠ, που παραβρέθηκαν στην έναρξη της εκδήλωσης, επέλεξαν κάρτες από το χριστουγεννιάτικο δένδρο της ΟΠΑΠ Α.Ε. στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και αγόρασαν τα δώρα που τα παιδιά ζητούσαν σε αυτές, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο χαρά.
 
 
Η ΠΑΕ Λαμία δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια εξαιρετική πρωτοβουλία που έχει φιλανθρωπικό σκοπό τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων. Έτσι αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και πρόσφερε ό,τι μπορούσε από την πλευρά της για να κάνει κάποιο παιδί να χαμογελά.
 

 

 

 
Η δράση της ΟΠΑΠ Α.Ε. θα συνεχιστεί καθ’ όλη την διάρκεια των γιορτών στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens & Athens Metro Mall και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση