Το Μαρτίνο κατέκτησε το Super Cup στη Φθιώτιδα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 21:49 Το Μαρτίνο κατέκτησε το Super Cup στη Φθιώτιδα!

Στο Μαρτίνο ο πρώτος τίτλος της χρονιάς!

Ο αγώνας για το Super Cup έγινε στο γήπεδο της Αταλάντης το απόγευμα, όπου ο κυπελλούχος Οπούντιος νίκησε με 2-1 τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Λαμίας και κατέκτησε το τρόπαιο του θεσμού.

Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου στο α' μέρος ήταν φανερά καλύτερη, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε δύο τέρματα κι έχασε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σπύρου Λέντα ισορρόπησαν το ματς και πίεσαν κατά διαστήματα στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν το αποτέλεσμα (είχαν δύο δοκάρια), αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη διαφορά προς το τέλος του ματς.

Μορφή των νικητών ήταν ο 29χρονος νεομεταγραφέντας (από τη Μαλεσίνα 2008) Δημήτρης Γκανάς που πέτυχε και τα δύο τέρματα (21', 35').

Οι Λαμιώτες ξεκίνησαν το β' μέρος με δοκάρι του Δημητρέλη (50') και μείωσαν το σκορ στο 85' με τον 33χρονο Γιώργο Καυκιά (ο ίδιος είχε δοκάρι στο 79΄)

Διαιτήτευσε ο Γιάννης Μπλούνας (Κατσόγιαννος-Λιτοσελίτης) με 4ο διαιτητή τον Σταύρο Σουφλερό. Αποβλήθηκε στο 89' ο Μπουσάι.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Κουτρούμπας, Μπουτζίκας, Νικολόπουλος, Κουφιώτης, Ζαννιάς, Θεοδώρου (84′ Τσουλάκος), Μιχαήλ (92′ Πύλλιας), Νούλας, Γκανάς, Τσάφος (73′ Ζάχαρης), Ξεζώνοτος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σπύρος Λέντας): Κοκονδύνης, Τσιλίκας, Θεοδωρίδης (46′ Φωτόπουλος), Ξηρομερίτης (69′ Κωστίκας), Σιώτης, Καλαμάτας, Δημητρέλης (81′ Μπουσάι), Ζήσιμος, Καυκιάς, Λάππας, Κακκάβας,

Προσαρμοσμένη αναζήτηση