Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από το 4ο τουρνουά Κωνσταντίνος Μωλιώτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 22:05 Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από το 4ο τουρνουά Κωνσταντίνος Μωλιώτης
Συγκίνηση και  μεγάλη συμμετοχή στο 4ο τουρνουά Κωνσταντίνος Μωλιώτης (22-23 Οκτωβρίου) Παρουσία του Γιώργου Αφρουδάκη και του Μίμη Αληχανίδη
 
Το διήμερο 22 & 23 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας το 4ο τουρνουά Υδατοσφαίρισης ΄΄ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΛΙΩΤΗΣ΄΄  στη μνήμη του  Κων/νου Μωλιώτη, πρώην αθλητή υδατοσφαίρισης.
 
Δείτε βίντεο:
 
 
Κωνσταντίνος Μωλιώτης
΄΄Πάνε έξι χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο φίλος και συμπαίκτης μας Κωνσταντίνος Μωλιώτης. Μέσα από το τουρνουά και τις αγωνιστικές δραστηριότητες των παιδιών μας θα τιμούμε την μνήμη σου.
Φίλε Ντίνο τα χαμόγελα των παιδιών θα σε φέρνουν πάντα στο μυαλό μας.΄΄
 
Στην τελετή έναρξης ο πρώην προπονητής της Ν.Ε.Λ και εκ των ιδρυτών αυτής, Κώστας Ζουμπουλιάς προσέφερε στην Ιωάννα Μωλιώτη, αδερφή του Ντίνου ένα μπουκέτο λουλούδια. Επίσης ο εκπρόσωπος της ομάδας του Ηλυσιακού προσέφερε με τη σειρά του αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια Μωλιώτη. Στη συνέχεια όλες οι ομάδες βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους στο τουρνουά.
 
 
Στην τελετή έναρξης παραβρέθηκε  και τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά ο Μίμης Αληχανίδης, για χρόνια αθλητής με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τον Μίμη Αληχανίδη βράβευσε για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο χώρο της υδατοσφαίρισης ο Πρόεδρος της Ν.Ε.Λ, Γιάννης Γεωργαντάς
Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής.
 
Ιδιαίτερη συγκίνηση, με σημειολογική αναφορά, η στιγμή που παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου άφησαν 30 λευκά μπαλόνια στον αέρα, όσα και τα χρόνια του Ντίνου, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα
 
 
Ο Μίμης Αληχανίδης μετά το τέλος της τελετής έναρξης πολιορκήθηκε από νεαρούς φίλους του αθλήματος και υπέγραψε αυτόγραφα στα παιδιά. Δήλωσε ικανοποημένος από τη διοργάνωση και την προσπάθεια που γίνεται από το σύλλογο με αυτό το τουρνουά.
Ο Κώστας Ζουμπουλιάς με δηλώσεις του υπογράμμισε τη σημασία που έχουν αυτές οι προσπάθειες για τον αθλητισμό και το πόσο σημαντικό είναι να γεμίζουν οι πισίνες με μικρά παιδιά.
 
Ο Πρόεδρος της ΝΕΛ, Γεωργαντάς Γιάννης ευχαρίστησε την οικογένεια Μωλιώτη για την συνεισφορά της στο τουρνουά καθώς και σε όλους όσους πήραν μέρος με κάθε τρόπο.
 
Ο γενικός γραμματέας της Ν.Ε.Λ Καραγιάννης Χρήστος, επεσήμανε τη σπουδαιότητα του τουρνουά για την πόλη της Λαμίας και για τους αθλητές της ομάδας.
 
Συγκεκριμένα: <<Το διήμερο αυτό βρέθηκαν στην πόλη μας 150 αθλητές, 8 σύλλογοι, 2 σπουδαίοι αθλητές της ελληνικής υδατοσαφίρισης και πλήθος κόσμου για να τιμήσουμε τον Ντίνο τον Μωλιώτη. Κάθε χρόνο είναι χρέος μας να βάζουμε ένα λιθαράκι παραπάνω.>>
 
Την δεύτερη μέρα του τουρνουά έδωσε το παρόν του και ο μεγάλος άσος της Εθνικής και τα τελευταία χρόνια και του ΠΑΟ, Γιώργος Αφρουδάκης. Ο παλαίμαχος πλέον παίκτης που φέτος το καλοκαίρι κρέμασε το σκουφάκι του έγινε δεκτός με χειροκροτήματα κατά την είσοδο του στο Δημοτικό κολυμβητήριο. Και αυτός βραβεύτηκε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Η βράβευση έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Αποστολόπουλο Κώστα. Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις σχετικά με την αξία αυτών των εκδηλώσεων και το πόσο σημαντικό είναι να συνεχιστούν. Μοίρασε και αυτός αυτόγραφα στους νεαρούς αθλητές.
 
 
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Αποστολόπουλος Κων/νος, ο δημ.σύμβουλος Κερπινιώτης Κων/νος, ο βουλευτής του νομού Σταικούρας Χρήστος, Μέλη της θετρικής ομάδας ΄΄Σκηνοβάτες΄΄, εκπρόσωποι του ΄΄Lamia night & run΄΄ και πολλοί επιχειρηματίες της πόλης που βοήθησαν και εμπράκτως την διεξαγωγή των αγώνων.
 
Η συμμετοχή των ομάδων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και περίπου 150 παιδιά συμμετείχαν στα παιχνίδια του τουρνουά.
 
Στο τουρνουά πήραν μέρος οι ομάδες του ΠΑΟΚ , του Ηλυσιακού, του Α.Π.Σ Οξυγόνου ,του Μακεδονικού, της Α.Ν.Ο Μεταμόρφωσης, του ΟΥΚ Βόλου, του Ν.Ο Χαλκίδας  και της Ν.Ε. Λαμίας
 
Το αποτελέσματα  των αγώνων:
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10         Πρωί
11.00  ΟΥΚ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ            9 - 10            (Β΄ όμιλος)
12.00  ΟΞΥΓΟΝΟ - ΧΑΛΚΙΔΑ        6 - 11             (Β΄ όμιλος)
13.00  ΑΝΟΜ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ     7 - 11             (Α΄  όμιλος)
14.00  ΠΑΟΚ - ΝΕΛ                     12 - 8            (Α΄  όμιλος)
Απόγευμα
17.00  ΟΞΥΓΟΝΟ -ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ      7 - 21           (Β΄ όμιλος)
18.00  ΧΑΛΚΙΔΑ – ΟΥΚ                  6 - 9            (Β΄ όμιλος)
 
19.00 ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
19.30  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ       4 - 15          (Α΄  όμιλος)

20.30  ΑΝΟΜ   -   ΝΕΛ                      5 - 18        (Α΄  όμιλος)
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/10        Πρωί
8.30    ΟΥΚ – ΟΞΥΓΟΝΟ                   11- 4        (Β΄ όμιλος)
9.30    ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ         19 - 3        (Β΄ όμιλος)
10.30  ΠΑΟΚ –ΑΝΟΜ                       24 - 8       (Α΄  όμιλος)
11.30  ΝΕΛ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ           17 - 2       (Α΄  όμιλος)
Απόγευμα
14.00    ΠΑΟΚ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ             11 - 5
15.00    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  – ΧΑΛΚΙΔΑ  7 - 12
16.00    ΑΝΟΜ  – ΟΞΥΓΟΝΟ               7 - 6
17.00    ΝΕΛ  – ΟΥΚ                          9 - 8
 
 
Η τελική κατάταξη των ομάδων στο τουρνουά:
 
1. ΠΑΟΚ
2. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
3. ΝΕΛ
4. ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ
5. ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑ
6. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
7. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
8. ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ
 
Εκ μέρους του Δ.Σ  της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Κων/νου Μωλιώτη για τη στήριξη, όλες τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τη δημοτική αρχή που κατέβαλε τα μέγιστα , ώστε να μας παραδώσει το κολυμβητήριο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. όλους τους αθλητές μας, που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, το προπονητικό team για την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες, τους γονείς του συλλόγου που μας στήριξαν ηθικά και ΄΄έτρεξαν΄΄ μαζί μας και όλους αυτούς, που βοήθησαν με κάθε τρόπο, ώστε αυτή η προσπάθεια να πάρει σάρκα και οστά.
 
 
 
 
Επίσης τους χορηγούς μας για την υλική στήριξη που παρέχουν στο τμήμα και συγκεκριμένα:
 
VIS-TECH – ΑΕΡΟΛΗΨΕΙΣ
ΖΩΓΡΑΦΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΟΠΤΙΚΑ
ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ
ΘΕΟΝΗ – ΝΕΡΟ
SAKIS LINE ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
BIBERON CAFÉ
ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ & ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Κ.Ε.Κ EUROPROGRESS
ΡΟΔΙ – ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙΟΥ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΥΣΙΑ – ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ
ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ
PHARMAGALAXY – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
ΚΑΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ 0ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ
NEMESIS GYM
ΚΤΗΜΑ ΝΥΜΦΕΣ
ΤΣΑΚΩΝΙΤΗΣ
LAMIA NIGHT & RUN
ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
                                                                
Το τουρνουά ΄΄Κων/νος Μωλιώτης΄΄ αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στο χώρο της εγχώριας υδατοσφαίρισης.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση