Πιο κοντά στην κορυφή με μεγάλη νίκη η Λαμία, 3-0 τον Αχαρναϊκό!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 17:21 Πιο κοντά στην κορυφή με μεγάλη νίκη η Λαμία, 3-0 τον Αχαρναϊκό!
Η Λαμία έκανε νίκησε με 3-0 τον Αχαρναϊκό πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και εκμεταλλευόμενη το Χ στη Ριζούπολη πλησίασε ακόμα περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας.
 
Ακόμα μία νίκη για την ομάδα της Λαμίας, που επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αχαρναϊκού και έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία στη σεζόν, με στόχο την μεγάλη άνοδο. 
 
 
Οι παίκτες του Τεννέ είχαν την υπεροχή και ευτύχησαν να τη μετουσιώσουν σε γκολ από πολύ νωρίς. Ήταν το 15ο λεπτό, όταν μετά από γύρισμα του Βάντερσον ο Καραγιάννης έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
 
Η Λαμία συνέχισε να πιέζει και δεν αρκέστηκε στο υπέρ της σκορ, κάτι που είχε αποτέλεσμα, αφού με το καλημέρα στην “επανάληψη” βρήκε και πάλι δίχτυα. δράστης αυτή τη φορά, ήταν ο Ντουρμιοσάι. Μετά από πολύ ωραία ενέργεια στο 50’ από τον Βασιλόγιαννη, ο ταλαντούχος φορ έσπρωξε τη μπάλα σε κενή εστία και έγραψε το 2-0. 
 
Στο 62ο λεπτό ο Βάντερσον μπήκε μέσα στην περιοχή και ο Χριστοφιλέας τον ανέτρεψε, αναγκάζοντας τον διαιτητή, Ζαραβίνο να δώσει την εσχάτη των ποινών. Ο Βασιλόγιαννης που είχε δημιουργήσει νωρίτερα το δεύτερο γκολ για την ομάδα του ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το τελικό 3-0.
 
Στα υπολειπόμενα λεπτά της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε με τους παίκτες και των δύο ομάδων, να αποδέχονται το αποτέλεσμα.
 
Έτσι η Λαμία έφτασε τους 25 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στη Ριζούπολη πλησίασε στους δυο βαθμούς τον Απόλλωνα και θα έχει την ευκαιρία ακόμα και να τον προσπεράσει, αν νικήσει στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που είχε αναβληθεί.
 
ΛΑΜΙΑ(Μπάμπης Τενές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Καραγιάννης, Πεταυράκης. Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Καραντασιάδης, Μουστάκης, Παπατόλιος, Τζέφερσον, Σταμούλης, Ντάγκρας, Πλαβούκος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση