Σήμερα: Όλοι στο γήπεδο για το ντέρμπι ΠΑΣ Λαμία - Άρης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 11:06 Σήμερα: Όλοι στο γήπεδο για το ντέρμπι ΠΑΣ Λαμία - Άρης

Η ομάδα χρειάζεται όλους τους Λαμιώτες δίπλα της ειδικά σε αυτές τις δύσκολες αναμετρήσεις, αφού ως γνωστόν ο δωδέκατος "παίκτης" μπορεί να κάνει τη διαφορά...

Μια ακόμη κρίσιμη αναμέτρηση θα έχει η ομάδα της Λαμίας στις 3:00΄ το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League, όπου υποδέχεται την ιστορική ομάδα του Άρη, που είναι και μια από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών και το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3.

Απαγορευτικό στους φιλάθλους του Άρη

Την πλήρη απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της ομάδας του Άρη, είτε οργανωμένα είτε ακόμη και μεμονωμένα για το ματς στη Λαμία για τη Football League, αποφάσισε σήμερα (3/2) το Υπουργείο Πολιτισμού. Ειδικότερα η απόφαση αναφέρει ότι «απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων, των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, την προσεχή Κυριακή (05-02-2017) και ώρα 15:00, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2016 – 2017, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Εμείς θέλαμε τον κόσμο του Άρη»

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας μίλησε Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης "Metropolis 95,5" για το ντέρμπι της Κυριακής: «Εμείς θέλαμε τον κόσμο του Αρη, αφού θα συνέβαλλε και στα οικονομικά του συλλόγου. Ωστόσο, βγήκε η απόφαση να μην κατέβουν οι οργανωμένοι. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα γιατί η έδρα μας είναι από τις πιο ήσυχες έδρες του πρωταθλήματος. Ελπίζω να έχει πάνω από 3000 κόσμο το γήπεδο αλλά δε νομίζω να γεμίσει».

Για το παιχνίδι είπε: «Είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά και για τον Άρη. Δεν αμφισβητούμε ότι είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης. Το παιχνίδι θα κριθεί στην τύχη και τη δύναμη. Ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση