Τεράστια νίκη για τη Λαμία - Κέρδισε με 1-0 τον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 17:01 Τεράστια νίκη για τη Λαμία - Κέρδισε με 1-0 τον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση και τρομερές μονομαχίες η Λαμία επικράτησε 1-0 του Άρη και ανέβηκε δεύτερη στη βαθμολογία, αφήνοντας τους «κιτρινόμαυρους» στην τρίτη θέση. Το παιχνίδι, ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανόδου και τα είχε όλα, γκολ, ένταση, πάθος, χαμένο πέναλτι, αποβολές και διαμαρτυρίες.Η Λαμία πήρε το ντέρμπι στο ΔΑΚ επί του Άρη με 1-0.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, η γκολάρα του Βασιλόγιαννη και η απόκρουση πέναλτι του Τσέναμο στο 94' (ο Καπνίδης το εκτέλεσε) έδωσε στην Λαμία την νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη και... αέρα Super League!

Η Λαμία μπροστά σε 4.000 φίλους έκανε το 7 στα 7 στην έδρα της κερδίζοντας με 1-0 τον Άρη για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League χάρη στο γκολ του Βασιλόγιαννη στο 59΄ καθώς ο Τσενάμο απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καπνίδης στο 94΄. Μία νίκη που επέτρεψε στο σύνολο του Μπάμπη Τεννέ να ανέβει στη 2η θέση και σε αυτή του Νίκου Αναστόπουλου να πέσει στη 3η. Σε ένα παιχνίδι όπου υπερίσχυσε η καλύτερη άμυνα κόντρα στην καλύτερη επίθεση.

Δείτε βίντεο:

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 2΄ για τον Άρη από το σουτ του Καράμπελα με τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 6΄ η μπάλα από την προβολή του Αναστασιάδη μετά τη σέντρα του Βασιλόγιαννη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.

Στο 12΄ μετά από το λάθος του Μπλάζιτς ο Τσέναμο προλαβαίνει τον Ίλιτς παραχωρώντας πλάγιο άουτ, ενώ στο 34΄ από το σουτ του Τζόκιτς ο Διούδης έστειλε με την εκτίναξή του τη μπάλα σε κόρνερ. Ο τερματοφύλακας του Άρη στο 37΄ μπλόκαρε τη μπάλα από την κεφαλιά του Αναστασιάδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον από τα δεξιά. Κι όσο για τη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 44΄ από το σουτ του Καράμπελα με μέσα από την περιοχή της Λαμίας αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53΄ υπήρξε η πρώτη ειδοποίηση από τον Καλογερόπουλο, μετά από ένα δυναμιτάκι που έσκασε στον αγωνιστικό χώρο ότι την επόμενη φορά θα διακόψει το παιχνίδι.

Έξι λεπτά μετά στο 59΄ ο Βασιλόγιαννης έκανε το 1-0 με σουτ του στην κίνηση αφού ο Τζόκιτς έβγαλε τη σέντρα. Ο Άρης στο 61΄ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μιλούνοβιτς που σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά απέκρουσε ο Τζενάμο και απέτρεψε την ισοφάριση.

Στο 74΄ μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη από δεξιά ο Ματσούκας έκανε το γυριστό σουτ του με τη μπάλα να βρίσκει πάνω στον Τζανακάκη με το Διούδη να μπλοκάρει. Ακολούθως ο Άρης ζήτησε δύο πέναλτι. Το πρώτο ήταν στο 76΄ σε χέρι του Παπαργυρίου και το δεύτερο στο 82΄ σε κράτημα του Κοτσώνη στον Ιντζίδη για να ακολουθήσει η αποβολή του Αναστόπουλου από τον Καλογερόπουλο για τις διαμαρτυρίες του "Αλενατόρε".

Στο 87΄ ο Τσενάμο μπλόκαρε τη μπάλα από την κεφαλιά του Καπνίδη, ενώ στο 93΄ ο Καλογερόπουλος υπέδειξε σωστά πέναλτι για τον Άρη σε χέρι του Όμο. Ο Τσενάμο όμως απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Καπνίδη και κράτησε τη νίκη για τη Λαμία με το υπέρ της 1-0.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς (65΄ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (85΄ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (35΄ Ματσούκας).

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (46΄ Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (61΄Γκαρσία), Παυλίδης, Ανάκογλου (72΄ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ίλιτς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση