ΠΑΣ Λαμία: «Κανένα πρόβλημα με τους ξένους» - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 08:30 ΠΑΣ Λαμία: «Κανένα πρόβλημα με τους ξένους» - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

«Η ομάδα  της Λαμίας θα συνεχίσει να δίνει τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο...», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία!

Η Λαμία νίκησε 2-0 τη Σπάρτη, αλλά μετά το ματς τέθηκε θέμα με τους ξένους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν. Δεν ανησυχεί η ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά οι συνδιεκδικητές της ανόδου ετοιμάζουν ενστάσεις.

Μετά το ματς, ωστόσο, τέθηκε θέμα με τη συμμετοχή των ξένων παικτών που χρησιμοποιήθηκαν. Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι Μπλάζιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς, ενώ στο 32 ο Βάντερσον αντικατέστησε τον Ματσούκα και στο 51' ο Ρότσα τον Χριστοφιλέα.

Οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο άρχισαν να ψάχνουν αν υπάρχει παράβαση του ΚΑΠ εξαιτίας της συμμετοχής του Αλβανού επιθετικού, Φιορίν Ντουρμισάι. Από τη Λαμία λένε ότι δεν υπάρχει ζήτημα αντικανονικής συμμετοχής, γιατί ο Ντουρμισάι έχει ελληνική ταυτότητα και ελληνικό διαβατήριο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ

Από την «ΠΑΣ. ΛΑΜΙΑ 1964», ανακοινώνονται τα εξής:

Τα αναγραφόμενα σε μερίδα του τύπου περί αντικανονικής  συμμετοχής ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα με τη Σπάρτη, είναι ανυπόστατα  και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τον Κ.Α.Π, σκοπεύουν δε να κάμψουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών και της ομάδας μας σε μία κρίσιμη καμπή, για την πορεία της.

Η ομάδα  της Λαμίας θα συνεχίσει να δίνει τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, χωρίς να κάμπτεται από «καταστροφολογίες» και σκόπιμες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μην παρασυρθούν από τέτοιου είδους πρακτικές και να συνεχίσουμε όλοι μαζί να δίνουμε τη μάχη, χαλυβδώνοντας τη θέλησή μας για το ραντεβού της ομάδας μας με την ιστορία.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα με την Σπάρτη και τα μαγικά που έκανε ο Όμο, που έκλεψε την παράσταση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση