Πανουργιάς Παπαϊωάννου: "Τα ψέματα τελείωσαν. Θα συνεχίσουν όσοι αντέχουν τον πρωταθλητισμό"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 13:35 Πανουργιάς Παπαϊωάννου:  "Τα ψέματα τελείωσαν. Θα συνεχίσουν όσοι αντέχουν τον πρωταθλητισμό"

Μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, Θεοδόση Τσικνή, ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Πανουργιάς Παπαϊωάννου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

"Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ συνεχίζει τον πρωταθλητισμό. Δυο άσχημα αποτελέσματα που ίσως δεν είναι η ώρα να τα αναλύσουμε γιατί έγιναν,  δεν θα επιτρέψω να διαλύσουν την ομάδα κάνοντας το χατίρι σ' αυτούς που θα το ήθελαν πολύ.  Όσοι αντέχουμε τον πρωταθλητισμό θα συνεχίσουμε μαζί ενωμένοι. Τα ψέματα τελείωσαν. Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ δεν είναι ομάδα βολέματος, είναι ομάδα με στόχους."

Λίγο πριν είχε παραιτηθεί ο Αντιπρόεδρος της ομάδας και Διευθύνων Σύμβουλος Θεοδόσης Τσικνής κάνοντας την παρακάτω δήλωση:

«Είναι σε όλους γνωστό ότι η ανάμειξή μου στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ οφείλεται στην πολύχρονη και βαθιά σχέση με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου. Τον ακολούθησα στην ομάδα και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω το έργο του.

Σήμερα θέτω την παραίτηση μου στη διάθεσή του και τον καλώ να αναλογιστεί αν ο αγώνας, οι θυσίες και οι υπερβάσεις του για την ομάδα έχουν γίνει αντιληπτές. Δεν εμπνεύσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές, που κοιτάζουν μόνο το πρόσκαιρο οικονομικό τους συμφέρον, χωρίς να αντιλαμβάνονται την ανάγκη να ματώσουν για την ομάδα. Δεν πείσαμε καθέναν που είναι δίπλα στην ομάδα να προσπαθήσει να υπερβεί τον εαυτό του. Πολλοί, διαχωρίζουν τη θέση τους και κάποιοι υποσκάπτουν την ενότητα και δυναμική της ομάδας, γιατί δεν έχουν μάθει να στέκονται σε ανταγωνιστικό περιβάλλον. Και το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο, δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει ότι έχουμε δύσκολο δρόμο να διαβούμε.

Ελπίζω η δική μου παραίτηση να δώσει ένα μήνυμα σε όλους ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και στον ίδιο το μεγαλομέτοχο την ευκαιρία να λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, που τείνει να γίνει νοσηρή και να τον βλάψει ανεπανόρθωτα.»

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία στηρίζει την ομάδα

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία δηλώνει ξεκάθαρα και σε όλους τους τόνους, πως συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα!

Ο κόσμος της Λαμίας πολλάκις στο παρελθόν έχει δείξει στην πράξη, πως είναι αυτός που βάζει πλάτη στην ομάδα. Βάλαμε πλάτη στα δύσκολα και στα πέτρινα χρόνια, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα!

Είμαστε οι πρώτοι που θα βρει μπροστά του, όποιος προσπαθεί να βλάψει το σύλλογο και την τεράστια προσπάθεια που η διοίκηση καταβάλει!

Παράλληλα, καλούμε όλο τον κόσμο της Λαμίας να δώσει μαζί μας το "παρών" αύριο στις 10:00 το πρωί στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης, στην προπόνηση της ομάδας!

Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε εκεί!»

Διαβάστε επίσης:

Έχασε με 3-1 ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο - Δείτε ΦΩΤΟ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση