ΠΑΣ Λαμία: Κρίσιμο ματς σήμερα στο Μενίδι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 08:42 ΠΑΣ Λαμία: Κρίσιμο ματς σήμερα στο Μενίδι

Δείτε ποιους παίκτες πήρε μαζί του στην αποστολή ο Μπάμπης Τεννές.

Ένα ακόμη σημαντικό αγώνα θα δώσει σήμερα η Λαμία κόντρα στον Αχαρναϊκό. Ο ΠΑΣ Λαμία θέλει οποσδήποτε να πετύχει μια ακόμη εκτός έδρας νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την ανοδό του στην Α' Εθνική.

Εξάλλου η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά των 6 βαθμών από τον Άρη, αφού έρχονται ακόμη δυσκολότερα ντέρμπι με ΟΦΗ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΑΡΗ.

Η αποστολή της Λαμίας

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Τζόκιτς και Παπαργυρίου, καθώς και ο τιμωρημένος Μπλάζιτς.

Οι παίκτες που ταξίδεψαν για Μενίδι είναι: Τσέναμο, Πίτκας, Σπυρόπουλος, Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Κοτσώνης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Όμο, Ρότσα, Αυγενικού, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Ματσούκας, Ντουρμισάι, Βάντερσον και Πατσαρούχας.

Ο Απόλλων έκλεψε τη νίκη από τον ΟΦΗ με ανύπαρκτο πέναλτι

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος του Απόλλων Σμύρνης, χθες στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’  Εθνικής, όμως έμεινε στο 1-1 έπειτα από ανύπαρκτο πέναλτι στο 81′ που καταλόγισε ο Θεσσαλονικιός διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος και μετέτρεψε σε γκολ ο Σιατραβάνης.

Ο ΟΦΗ παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν καλύτερος του Απόλλωνα όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε άλλη άποψη για το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση