Ανακοίνωσε νέο προπονητή για τον "ΠΑΣ Λαμία" και μίλησε για όλους και για όλα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 08:30 Ανακοίνωσε νέο προπονητή για τον "ΠΑΣ Λαμία" και μίλησε για όλους και για όλα

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στο τιμόνι της Λαμίας - Τι είπε ο πρόεδρος της ομάδας, για Τεννέ, για Τσικνή, για Λεάντρο και για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα.

Ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη (28/1/2015) το πρωί από τον Πρόεδρο Πανουργιά Παπαϊωάννου στη Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, ο νέος προπονητής του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι αυτός που αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας και θα την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1969 στην  Καβάλα. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ανήκει στη σύγχρονη  γενιά των προπονητών, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς τη σχολή προπονητών της ελληνικής ποδοσφαιρικής  Ομοσπονδίας, κάτι που το επιβάλει η UEFA και είναι κάτοχος του ανώτατου πτυχίου UEFA Pro.

Το 2001-2002 αναλαμβάνει ως προπονητής τον Εργοτέλη ενώ για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι προπονητής του Ατσαλένιου. Ακολουθεί ο Διαγόρας τη διετία 2007-2009 και ο Πανθρακικός το 2010. Την ίδια χρονιά αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Την χρονιά 2011 είναι προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ενώ το 2012-2013 επιστρέφει στον Πανθρακικό. Τα επόμενα δύο χρόνια γίνεται «κάτοικος» Κρήτης και συγκεκριμένα για τον Ο.Φ.Η. το 2013 και τον Εργοτέλη το 2014.

Η συνέντευξη του Προέδρου και οι δηλώσεις για το νέο προπονητή:

"Καλημέρα σε όλους,
Σας φώναξα εδώ γιατί όπως γνωρίζετε όλοι τον τελευταίο καιρό, η ομάδα πέρασε μια μικρή κρίση, πρέπει να την ξεπεράσουμε, η ομάδα έφερε δύο κακά αποτελέσματα, τα έχει όμως αυτά το ποδόσφαιρο, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε, να ανασυνταχθούμε και στο τέλος του Πρωταθλήματος  να είμαστε εκεί όπου έχουμε βάλει στόχο, ο οποίος είναι τα play off. Από εκεί και πέρα αν μπούμε στα play off θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η ομάδα και τι μπορούμε να προσδοκούμε από αυτό.
 
Θέλω λοιπόν να σας ενημερώσω ότι η απόφαση για τον νέο προπονητή έχει ληφθεί, ο ίδιος το έμαθε πριν από 1 ώρα. Όλες αυτές τις μέρες είδα κάποιους προπονητές, όλοι είναι αξιόλογοι και θα μπορούσαν κάλλιστα να σταθούν στο τιμόνι της Λαμίας. Τώρα όμως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες και αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Μετά από πολλή κουβέντα συμπεριλαμβανομένου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίσαμε αυτός που θα τρέξει την ομάδα από δω και στο εξής να είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Αύριο το απόγευμα θα δώσει Συνέντευξη Τύπου και από αύριο θα προπονεί την ομάδα κανονικά.
 
Θέλω να τονίσω ότι η ομάδα της Λαμίας ξεκίνησε σαν μια οικογένεια και αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται. Όλοι θα πρέπει να στηρίξουμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για να συνεχίσουμε αυτό το έργο που ξεκινήσαμε. Η Λαμία αυτή τη στιγμή είναι μια ομάδα με σεβασμό στη Β΄ Εθνική, με στόχους, έτσι πρέπει να συνεχίσει και να φύγουμε από την εσωστρέφεια και να δούμε τα πράγματα με πιο ανοιχτό μυαλό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της."
 
Για Θεοδόση Τσικνή: "Είναι φίλος μου. Δεν υπάρχει για μένα παραίτηση"

"Θέλω να είμαι ειλικρινής, υπήρξε μια έντονη συζήτηση μεταξύ εμού και του κ. Τσικνή μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Μάλιστα έχει κρατήσει και στο κινητό του για ενθύμιο τις κλήσεις καθώς μιλήσαμε πάνω από 25 φορές μέσα σε μια ώρα και πάνω στην πίκρα του αναγκάστηκε να δηλώσει παραίτηση.
Καταρχήν είναι φίλος μου και δεν θα τον άφηνα να παραιτηθεί ποτέ, αυτό είναι λιποταξία, οπότε δεν ισχύει, δεν υφίσταται θέμα παραίτησης, εγώ δεν την αποδέχομαι. Εξάλλου αυτή τη στιγμή τρέχει για την ομάδα και δεν έχει σταματήσει να τρέχει ούτε 5 λεπτά."

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για το ζήτημα του Μπάμπη Τεννέ:

"Μετά από δικό του τηλεφώνημα ζήτησε να παραιτηθεί από την ομάδα. Δεν ξήλωσα εγώ κανέναν, απλά στην ερώτηση για την όχι και τόσο καλή φυσική κατάσταση των παικτών η απάντηση που έπαιρνα ήταν ότι τα έχω μάθει όλα στο ποδόσφαιρο. Το θέμα έχει λήξει, από την πλευρά μου δεν έχω κάτι με τον Μπάμπη Τεννέ. Θα ήθελα μάλιστα να τον ευχαριστήσω γι' αυτά που προσέφερε στην ομάδα. Έβαλε και αυτός πλάτη και πιστεύω πως στάθηκε άξια στον πάγκο της Λαμίας."
 

Τι είπε για Λεάντρο

"Αν ο παίκτης φύγει θα υπάρξει ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Υπήρξε κάποιο θέμα με τον ποδοσφαιριστή και είναι καθ' οδόν οι άνθρωποι από την Αθήνα για να αποφασίσουμε αν θα μείνει ή όχι. Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κανένα θέμα, τον έχει παραχωρήσει στη Λαμία για ένα χρόνο και υπάρχει συμβόλαιο, καμία φορά όμως για να λέμε την αλήθεια οι ποδοσφαιριστές παιδιά είναι και βλέπουν την καριέρα εύκολη και κάποιες ομάδες τους φουσκώνουν τα μυαλά."
 
Η επίσημη ανακοίνωση μετά από συζήτηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού
"Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι ποδοσφαιριστής Λεάντρο Πίντο παραμένει στην οικογένεια της Λαμίας μέχρι το τέλος της σεζόν και συνεχίζει και αυτός για την υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει ο Πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου"
 
Συνέντευξη και προπόνηση σήμερα από Δερμιτζάκη
 
Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα παραχωρήσει αύριο Πέμπτη (29/1/2015) στις 19:00 Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία του Συλλόγου (Πλατεία Ελευθερίας 3, β΄ όροφος) ενώ αύριο θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ο ίδιος θα ανακοινώσει και τους υπόλοιπους συνεργάτες, που θα πλαισιώσουν την τεχνική ηγεσία, στην οποία ήδη ανήκει ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση