Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Άρεσε στο πρώτο φιλικό κόντρα στον Λεβαδειακό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 11:58 ΠΑΣ Λαμία: Άρεσε στο πρώτο φιλικό κόντρα στον Λεβαδειακό

Πρώτο δείγμα θετικό για την Λαμία, που επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού με γκολ του Πόντλογκαρ. Είδε το όλο το ματς από την κερκίδα ο Μπραντάο!

Θετικές εντυπώσεις άφησε στο πρώτο φιλικό τεστ η Λαμία.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Ματέι Πόντλογκαρ να είναι ο σκόρερ του αγώνα.

Οι δύο προπονητές, Μπάμπης Τεννές και Ζοσέ Ανιγκό χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους κάνοντας αρκετές δοκιμές Δυστυχώς ο Βάντερσον έπαθε θλάση και δεν αγωνίστηκε.

Παρών στο Καρπενήσι ήταν και ο Μπραντάο, με τον Βραζιλιάνο παικταρά να είναι προ των πυλών του Λεβαδειακού. Ο 37χρονος Βραζιλιάνος φορ, Μπραντάο, βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και πήρε την πρώτη "γεύση" από τη νέα του ομάδα.

Αρκετοί θεατές

Παρά το κρύο, την βροχή και τις κακές καιρικές συνθήκες το φιλικό έγινε παρουσία περίπου 200 θεατών.

Πληθώρα εκδρομέων ταξίδεψαν από την γειτονική Λαμία για το ματς, με τους μισούς φιλάθλους να είναι φίλαθλοι της Λαμίας. Μάλιστα φώναζαν συνθήματα ανά διαστήματα, δίνοντας άλλο «τόνο» στο ματς και τοποθέτησαν και πανό στις κερκίδες του σταδίου.


 

ΠΑΣ Λαμία: Πίτκας (46' Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος (46' Τσούκαλος), Παντελιάδης (46' Παπαργυρίου), Κουκόλης (68' Πατσαρούχας), Αναστασιάδης (46' Ασίγκμπα), Κουτρομάνος (46' Όμο), Ακόστα (46' Τσέλιος), Πόντλογκαρ (46' Καραγιάννης), Μπλάζιτς (46' Φράγκος), Βουό (46' Σάρλες), Μπουλούλης (72' Μανιάς).

Λεβαδειακός: Ναμάσκο (46' Δασκαλάκης), Τόπι(46' Χατζηλάμπρος), Ζαραδούκας (46' Μάγκας), Τριποτσέρης (46' Τσαμπούρης), Μεντί (46' Καψάσκης), Καραχάλιος (46' Σένκα), Νιάσε(46' Τζαφάρ), Γιουσούφ (46' Μόισε), Τόνι Σιλβα(46' Βασιλείου), Μπελγκαζαουνί (46' Καλτσάς), Γιακουμάκης (46' Ζεζίνιο)

Πηγή : EvrytaniaSport