ΠΑΣ Λαμία: Θετικά μηνύματα από το 1-1 με ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 22:50 ΠΑΣ Λαμία: Θετικά μηνύματα από το 1-1 με ΠΑΣ Γιάννινα

Σκόραρε ο Βουό κόντρα στους Ηπειρώτες

Ένα ακόμη φιλικό για ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία στο Καρπενήσι. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Βουό (43') και Κόντε (68').

Το σκορ άνοιξε για τη Λαμία το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Πατρίκ Βουό. Στο 43' ο Παντελιάδης έκανε πλάγιο και ο Ιβοριανός φορ βρήκε δίχτυα με κεφαλιά (0-1). Η ισοφάριση ήρθε στο 68'. Ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κόντε από το δεύτερο δοκάρι αφού έκανε το κοντρόλ, σημείωσε το 1-1.

Σύμφωνα με το sport24 η Λαμία έναν ακόμη Γάλλο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ενώ δεν έπεισε τον Μπάμπη Τεννέ ο βραζιλιάνος Ντε Σόουζα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α'): Βελλίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Φουάσης, Σερβιλάκης, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης, Ντόλοβατς, Βιδάλ, Ναδάλες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Β'): Πασχαλάκης, Μουταμπαλά, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Κόντε, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κοζορώνης, Λουίζ Ενρίκε.

ΛΑΜΙΑ (Α'): Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Όμο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βουό. Έπαιξαν και οι: Πίτκας, Φράγκος, Πόντλογκαρ, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Τσέλιος, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Μανιάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση