Μάχη με το χρόνο για την αδειοδότηση του ΔΑΚ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 19:05 Μάχη με το χρόνο για την αδειοδότηση του ΔΑΚ Λαμίας (φώτο αρχείου)

Με διαδικασίες εξπρές υπογράφεται το έργο για τα αποδυτήρια και τον περιβάλλοντα χώρο…

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων κατακυρώθηκε σήμερα Παρασκευή (21/7) το 2ο πρακτικό που συνέταξε η Επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού για τις «Επισκευές αποδυτηρίων και περιβάλλοντος χώρου γηπέδου στο ΔΑΚ», προϋπολογισμού 371.000 ευρώ με το ΦΠΑ.

Κατόπιν τούτου υπογράφεται άμεσα η σύμβαση έργου από το Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη και την Κοινοπραξία ΨΑΡΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, που είναι η ανάδοχος εταιρία με έκπτωση 2%, για την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών για την αδειοδότηση του γηπέδου ενόψει Α’ Εθνικής.

Η μάχη με το χρόνο είναι αμείλικτη προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες που θα επιτρέψουν στην αρμόδια επιτροπή αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας (με τη συμμετοχή εκπροσώπου της super league), να δώσει το πράσινο φως για το ΔΑΚΛ.

Πρώτη ημερομηνία αγωνιστικών εντός έδρας υποχρεώσεων του ΠΑΣ Λαμία, είναι η 27η Αυγούστου για το ματς με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκονται επίσης οι εργασίες για το σκέπαστρο, ενώ διαμορφώνεται ο χώρος για το κέντρο ηλεκτρονικής παρακολούθησης και της τοποθέτησης των ειδικών εισόδων που θα επιτρέπουν την εφαρμογή του έξυπνου εισιτηρίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση