Ο ΠΑΣ Λαμία έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 12:17 Ο ΠΑΣ Λαμία έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του (ΦΩΤΟ)
Το απόγευμα της Τετάρτης (4/2) ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μέσα σε οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα στο "Restaurant-Cafe THEA" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μαζί με την ομάδα ΝΕΩΝ καθώς και οι προπονητές τους καθώς και όλα τα μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.
 
 
Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Παλαιμάχων, του Συνδέσμου Διαιτητών, της ΕΠΣ Φθιώτιδας, του Δήμου Λαμιέων, οι Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Λαμίας και αρκετοί χορηγοί και υποστηρικτές της ομάδας.
 
 
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο Πανουργιά Παπαϊωάννου στην εταιρεία Καραφέρης ΕΠΕ για την πολύτιμη χορηγική υποστήριξή της την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την οποία παρέλαβε ο ίδιος ο κ. Καραφέρης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα.
 
 
Όσο για τους τυχερούς της βραδιάς, αυτοί ήταν ο Γιάννης Κωστόπουλος και ο Δημήτρης Ζουλιώτης που όμως μαζί με τον Νικλητσιώτη ήταν οι δύο μοναδικοί απόντες λόγω μιας ίωσης που τους ταλαιπωρεί, όπου κέρδισαν τα φλουριά και μαζί και ένα φακελάκι με ένα συμβολικό πόσο. Όσον αφορά στους Νέους, ο τυχερός ήταν ο Τέλης Κοντογεώργος.
 
 
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση