Πολυνίκης στη Βουδαπέστη η Γεωργία Χατζηγεωργίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 12:06 Πολυνίκης στη Βουδαπέστη η Γεωργία Χατζηγεωργίου

Τρία μετάλλια και μία 4η θέση για την αθλήτρια - προπονήτρια του Ολυμπιακού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μάστερς της FINA.

Συνέχισε να συλλέγει μετάλλια η Γεωργία Χατζηγεωργίου παίρνοντας μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μάστερς της  FINA που έγινε 13 με 18 Αυγούστου στη Βουδαπέστη.

Η πρώην αθλήτρια του ΝΑΟΛ και νυν του Ολυμπιακού σάρωσε στην κατηγορία της και επέστρεψε με δυο ασημένια ένα χάλκινο και μια 4η θέση στις αποσκευές της πιστοποιώντας την συνέπεια της ως αθλήτρια την βελτίωση της ως προπονήτρια αλλά και κρατώντας ψηλά την σημαία της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα η Γεωργία σε ένα πρωτάθλημα που είχε 12.000 αθλητές - τους πιο πολλούς από κάθε προηγούμενο - κατέκτησε τις εξής θέσεις σημειώνοντας μάλιστα πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία της:

2η θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 1'.00".45

2η θέση στα 200 ελεύθερο με χρόνο 2'.13".43

3η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 27".81

4η θέση στα 200 μέτρα μικτή ατομική με χρόνο 2'.34".01

Ένα άλλο σημείο αναφοράς είναι ότι η αθλήτρια μας είναι πλέον πολυνίκης του θεσμού, έχοντας συγκεντρώσει 8 μετάλλια μαζί με αυτά του Μόντρεαλ και του Καζάν.

Το επόμενο ραντεβού της Γεωργίας είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μάστερς που θα γίνει στη  Σλοβενία το Σεπτέμβριο του 2018 και ανάλογα με την υποστήριξη που θα έχει θα προσπαθήσει να συμμετάσχει και στο αμερικανικό πρωτάθλημα κολύμβησης Μάστερς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση