Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία και οι απουσίες της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 09:00 Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία και οι απουσίες της ΑΕΚ

Απόψε στις 8:30' η αναμέτρηση Λαμία - ΑΕΚ στο Περιστέρι (17/9, 20:30, novasports1).

Με μοναδική διαφοροποιήση σε σχέση με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα να είναι η επιστροφή του Βουό, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ Λαμία ενόψει του ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή

Ο Ιβοριανός επιθετικός θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας που αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου για την Αθήνα και απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Κουκόλης, Ομο, Μπουλούλης, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πίτι. Ακόστα, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Βουό, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος και Μελίσσα.

ΑΕΚ: Τέσσερις απουσίες για Χιμένεθ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Λαμία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λαμία, που θα γίνει στο Περιστέρι.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Σιμόες (ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο απ’το ματς με Ριέκα), Γαλανόπουλο (δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την πνευμονία που τον ταλαιπώρησε), Κονέ (δεν θέλει να ρισκάρει να τον βάλει νωρίτερα στη δράση) και Πατίτο (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον του στην ομάδα).

Αντιθέτως, στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφουν οι Γκάλο, Βινίσιους, ενώ μηκαν και οι Τσόβιτς και Λιβάγια, που απέκτησαν μικροπροβλήματα στο ματς με τη Ριέκα.

Την αποστολή της ΑΕΚ την αποτελούν οι:

Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση