Χιμένεθ: «Δεν είχε πρόθεση ο διαιτητής…» - Τεννές: «Φεύγουμε ευχαριστημένοι»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 23:38 Χιμένεθ: «Δεν είχε πρόθεση ο διαιτητής…» - Τεννές: «Φεύγουμε ευχαριστημένοι»

Έψαξε για δικαιολογίες ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, που δε χρέωσε πρόθεση στο διαιτητή για τον καταλογισμό του πέναλτι, καθώς ο ίδιος ανακάλυψε άλλο λίγα λεπτά νωρίτερα(;)!

Πιθανότατα να εννοούσε την φάση όταν ο Λιβάια πεδικλώθηκε από τον συμπαίκτη του τον Αραούχο στο 72’ και ενώ ο Μάνταλος έχανε σημαντική ευκαιρία για γκολ.

«Ήταν ένα ματς δύσκολο λόγω του πως στήθηκε η Λαμία. Όσο τα λεπτά περνούσαν και η κούραση συσσωρευόταν, αυτό δεν ήταν υπέρ μας. Αυτό που περισσότερο μου άρεσε, ήταν πως δεν τα παράτησε ποτέ, να ψάχνει για τη νίκη. Να συγχαρώ τη Λαμία, διότι μας το έκανε δύσκολο. Μιλήσαμε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας και ξέραμε πως έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα. Ζήτησαν να βγάλουν φιλοδοξία και την έβγαλαν. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε κερδίσει, αλλά πάλι θα ήμουν ικανοποιημένος, διότι προσπαθήσαμε».

-Για τη φάση του πέναλτι;

«Αυτό που είπα με τον Λιβάγια, ήταν για πόσο καλά δούλεψε. Φαίνεται πως μπορεί να μην ήταν πέναλτι. Πιστεύω δεν υπήρχε προδιάθεση από τον διαιτητή να κάνει λάθος. Όπως πέντε λεπτά πριν, υπήρχε ένα ξεκάθαρο πέναλτι και δεν το έδωσε. Το σίγουρο είναι πως κάποιοι θα ψάξουν δικαιολογίες, κυρίως όσοι δεν έχουν δει, πόσο σκληρά δούλεψε η ΑΕΚ».

Από τη δική του πλευρά ο Μπάμπης Τεννές δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του: «Αυτή είναι η ομάδα μας, μαχητική και δυναμική. Η ΑΕΚ περνά μία πολύ καλή φάση. Φεύγουμε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά», ήταν τα λόγια του πολύπειρου κόουτς στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Στη συνέντευξη τύπου παραδέχτηκε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη αλλά φλύαρη απέναντι όμως σε μια ομάδα μαχητική και πειθαρχημένη που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. «Δείχνουμε ότι έχουμε μέλλον στην κατηγορία. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχήθηκα καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση