ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία: Όπως στο πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 09:56 ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία: Όπως στο πρωτάθλημα

Ντακόλ και Κρισάντους ίσως ντεμπουτάρουν στη Ριζούπολη…

Με στόχο ανάλογη εμφάνιση με αυτή του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Λαμία ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης (20/9) για το παιχνίδι κυπέλλου με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΕΚ.

Το ματς θα γίνει στη Ριζούπολη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της έκτισης της ποινής της ΑΕΚ και θα ξεκινήσει στις 20:30 (CosmoteSport 1).

Όπως αναφέρει και το δελτίο της ΠΑΕ, εφτά από τους παίκτες που έπαιξαν στο Περιστέρι κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», θα μείνουν στη Λαμία, ενώ συμπεριελήφθησαν για πρώτη φορά οι Ντακόλ και Κρισάντους που δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

«Με τους Ντακόλ και Κρισάντους να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά από την απόκτηση τους στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ, αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης 20/9 για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία, όπου το βράδυ (20:30, CosmoteSport 1) αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Ριζούπολη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής της ομάδας μας αφήνει στη Λαμία επτά από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρηγούμενο παιχνίδι  του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Αναλυτικά η αποστολή: Πίτκας, Μελίσσας, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Λινάρδος, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Πατσαρούχας, Μανιάς, Τσέλιος, Τσούκαλος, Φράγκος, Βουό, Κρισάντους και Ντακόλ».

Εντωμεταξύ σε άλλη ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρεται η αποχώρηση του μέχρι πρότινος υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος, Διονύση Παππά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την αποχώρηση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος Διονύση Παππά για προσωπικούς λόγους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στον Διονύση και ευελπιστούμε για μελλοντική συνεργασία.

Ο Διονύσης Παππάς σε δήλωση του τονίζει: ‘’Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον μεγαλομέτοχο κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, τη διοίκηση όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη μέχρι τώρα συνεργασία. Εύχομαι τη καλύτερη δυνατή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της’’».

Στο άλλο στρατόπεδο τώρα αυτό της ΑΕΚ θα υπάρξουν επίσης αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που κέρδισε στο Περιστέρι αν και στην 20αδα συμμετέχουν κανονικά όλοι τους με εξαίρεση τον Ελντερ Λόπες που υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο στους κοιλιακούς στο Ιατρικό Κέντρο και παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, υποβάλλεται σε θεραπεία.

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα Κυπέλλου:

Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Ροντρίγκες, Γιούσης, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

Η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, ξεκίνησε την Τρίτη (19/9) και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη. Αναλυτικά όλοι οι αγώνες ανά όμιλο έχουν ως εξής:

1ος όμιλος

Ηρακλής-ΟΦΗ (Ματαιώθηκε)

Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης (20/9, 16:00)

2ος όμιλος

Αιγινιακός-Απόλλων Πόντου 0-1

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (20/9, 18:15)

3ος όμιλος

ΑΕΚ-Λαμία (20/9, 20:30)

Καλλιθέα-Απόλλων Λάρισας (21/9, 18:15)

4ος όμιλος

Ατρόμητος-Κέρκυρα (20/9, 16:00)

Σπάρτη-Τρίκαλα (21/9, 16:00)

5ος όμιλος

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Κισσαμικός-Νέος Αχαρναϊκός (21/9, 16:00)

6ος όμιλος

Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 2-0

Ξάνθη-Παναιτωλικός 2-0

7ος όμιλος

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (21/9, 16:00)

Παναιγιάλειος-Άρης (21/9, 20:30)

8ος όμιλος

Παναχαϊκή-Αναγέννηση Καρδίτσας (20/9, 18:15)

Παναθηναϊκός-ΑΕΛ (20/9, 20:30)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση