ΑΕΚ- Λαμία 2-0: Μόνο με πέναλτι !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 22:17 ΑΕΚ- Λαμία 2-0: Μόνο με πέναλτι !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οφσάιντ το δεύτερο γκολ της Ένωσης…

Με διαφορετική σύνθεση αλλά με την ίδια συνταγή με αυτή του πρωταθλήματος η Λαμία αντιμετώπισε στη Ριζούπολη για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες την ΑΕΚ αυτή τη φορά για τους ομίλους του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ για ένα ακόμη ματς έδειξε το πόσο δουλεμένη και πειθαρχημένη ομάδα είναι δυσκολεύοντας σε ένα ακόμη ματς τους πρωτοπόρους της Super League. Μάλιστα στο πρώτο μέρος αναμφισβήτητα κέρδισε τις εντυπώσεις, πείθοντας ότι είναι η ομάδα που θα έπρεπε να προηγηθεί στο σκορ, αφού είχε τέσσερις πολύ καλές στιγμές εκ των οποίων η μία ήταν δοκάρι από τον δραστήριο Φράγκο!

Η Ένωση ξύπνησε μόνο στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου μέρους κυρίως χάρη στον Λιβάια, ενώ στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Χριστοδουλόπουλου - πάλι με πέναλτι - ίσως την επηρέασε ενόψει και των δύο απανωτών δύσκολων παιχνιδιών που έρχονται και έκοψε ρυθμό.

Το δεύτερο γκολ του Μάνδαλου ήρθε μάλλον σε μια στιγμή που και οι δύο ομάδες κοίταζαν περισσότερο να μην έχουν απώλειες και όπως φάνηκε στο ριπλέι υπήρχε καθαρό οφσάιντ του Αραούχο.

Ντ' Ακόλ και Κρισάντους έκαναν ντεμπούτο απέναντι στην ομάδα που τους έκανε γνωστούς στην Ελλάδα.

 

 

Οι φάσεις

8’: Ωραία ατομική ενέργεια από τον Φράγκο και δυνατό σουτ που θα βρει το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να την έχει ακουμπήσει λίγο ο Τσιντώντας.

21’: Επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Μπουλούλη, ο Τσιντώτας έδιωξε σε κόρνερ!

29’: Αναστασόπουλος τη σέντρα και κεφαλιά του Φράγκου επάνω στον Τσιντώτα.

30’: Όμορφη ενέργεια από τον πιο αξιόπιστο παίκτη της Ένωσης τον Λιβάια, σέντρα του Χριστοδουλόπουλου στην αγκαλιά του Πίτκα.

37’: Μακρινό φάουλ του Αναστασόπουλου, αναγκάζει τον Τσιντώτα σε δύσκολη απόκρουση στη γωνία του.

39’: Λιβάια σέντρα για τον Μπακασέτα κεφαλιά πάνω στον Πίτκα.

43' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Τρίστασον σε τετ α τετ με τον Πίτκα και τον Κουκόλη να απομακρύνει προ της γραμμής.

49’: Ο Παπαργυρίου έσπρωξε τον Χριστοδουλόπουλο μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Στυλιαράς δίνει το πέναλτι με το οποίο ο Λάζαρος όπως και στο πρωτάθλημα δίνει το προβάδισμα στο Δικέφαλο (1-0).

57’: Από κοντά ο Λιβάια θα αστοχήσει μετά από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου.

78’: Σωστή κίτρινη κάρτα στον Φράγκο για δυνατό μαρκάρισμα στον Λιβάια, ο οποίος δεν συγκρατήθηκε αλλά του χάρισε την κόκκινη ο κ. Στυλιαράς.

81’: Φάση διαρκείας με Λιβάια και Μάνδαλο και τον τελευταίο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα (2-0), παίρνοντας το ριμπάουντ στην απόκρουση του Πίτκα στο τετ-α-τετ με τον Κροάτη. Στην πάσα του Μάνδαλου για τον Λιβάια, ο Αραούχο ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ).

90’: Γκάλο στην σέντρα, ο Αραούχο δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά και ο Λιβάια θα κάνει το γυριστό σουτ, που θα περάσει ελάχιστα πάνω απ' τα δοκάρια της Λαμίας.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Κοντζίας (Πειραιά)

4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας)

Κίτρινες: Βινίσιους (4’), Τζανετόπουλος (28’), Λιβάια (78’) - Αναστασόπουλος (34’), Παπαργυρίου (50’), Μπουλούλης (66’), Φράγκος (79’)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (81’ Γιαννούτσος), Βινίσιους, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (69’ Αραούχο), Τρίστασον, Χριστοδουλόπουλος (61’ Μάνταλος), Λιβάια.

Στον πάγκο για την Ένωση έμειναν οι: Ανέστης, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Γιούσης

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος (65’ Βασιλαντωνόπουλος), Φράγκος, Λινάρδος (58’ Κρισάντους), Καραγιάννης, Βουό (63’ Ντ' Ακόλ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μελίσσας, Μανιάς, Ασίγκμπα, Πατσαρούχας, 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση