Β' Αμφικτυονικός Αγώνας Δρόμου 2017

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 00:01 Β' Αμφικτυονικός Αγώνας Δρόμου 2017

Ο «Α.Π.Σ ΑΦΜΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ» (Τμήμα Δρομέων και Περιπατητών) μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ προκηρύσσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ» στη μνήμη του Ευθύμιου Χριστόπουλου με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας) και του Δήμου Λαμιέων, καθώς και τη συνεργασία των Τοπικών Φορέων της Ανθήλης.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ορίζεται το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει μπροστά από τον ανδριάντα του Λεωνίδα στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης Φθιώτιδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ασφάλτινο οδόστρωμα, σε τμήμα του παράδρομου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας με φόντο το όρος Καλλίδρομο, την Αρχαία Ανθήλη και θέα στον ορεινό όγκο της Οίτης και το κάστρο της Λαμίας. Παράλληλα θα

διεξαχθεί παιδικός αγώνας δρόμου 1500μ. στο κέντρο της Ανθήλης και αγώνας δρόμου 500μ. για ΑΜΕΑ στον Ιστορικό Χώρο των Θερμοπυλών. Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1.  Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 (απογευματινή ώρα)

2.  Πρόγραμμα Διαδρομών

2.1  Αγώνας Δρόμου 10.000μ.

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 16 ετών.

Ώρα εκκίνησης 17:30.

Για τους αθλητές και τις αθλήτριες, που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας, είναι απαραίτητη εκτός από την εγγραφή τους και η προσκόμιση στη γραμματεία της υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης του γονέα, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από επίσημη αρχή. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, που έχουν συμπληρώσει τη Δήλωση Συμμετοχής/Υπεύθυνη Δήλωση έως τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. Κάθε συμμετέχοντας αγωνίζεται με δική του ευθύνη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, που έχουν συμπληρώσει τη Δήλωση Συμμετοχής/Υπεύθυνη Δήλωση έως τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. Κάθε συμμετέχοντας αγωνίζεται με δική του ευθύνη.

2.2  Περιπατητικός Αγώνας 10.000μ.

Απευθύνεται επίσης, σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 16 ετών. Για τις ηλικίες 16-18 απαιτείται η σύμφωνη γνώμη/Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από επίσημη αρχή, όπως παραπάνω.

Ώρα εκκίνησης 17:00.   

Η εκκίνηση θα δοθεί επίσης, μπροστά από το Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης.   

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει τη Δήλωση Συμμετοχής/ Υπεύθυνη Δήλωση έως τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. Κάθε συμμετέχοντας αγωνίζεται με δική του ευθύνη.

2.3  Παιδικός Αγώνας 1.500μ.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών.     

Ώρα εκκίνησης 16:00.   

Εκκίνηση και τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Ανθήλης.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσα παιδιά συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση λίγη ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία, που θα βρίσκεται στην πλατεία της Ανθήλης. Θα πρέπει απαραίτητα να είναι υπογεγραμμένη από το γονέα ή κηδεμόνα και να συνοδεύεται από ιατρική βεβαίωση. Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

2.4 Αγώνας ΑΜΕΑ 500μ.

Απευθύνεται σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες ανεξαρτήτου ηλικίας.         

Ώρα εκκίνησης 16:45.   

Εκκίνηση από το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και τερματισμός στο Μνημείο του Λεωνίδα.     

Δεν απαιτείται η συμπλήρωση κάποιας αίτησης ή οτιδήποτε άλλο. Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση