ΠΑΣ Λαμία - Είναι επίσημο: Μετά το Περιστέρι επιστροφή στο σπίτι μας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 09:23 ΠΑΣ Λαμία - Είναι επίσημο: Μετά το Περιστέρι επιστροφή στο σπίτι μας!

Το έγγραφο της Αποκεντρωμένης και το ευχαριστήριο του ΠΑΣ Λαμία.

Την ώρα που η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ταξίδευε για το Περιστέρι, όπου αυτή τη φορά θα αγωνιστεί ως φιλοξενούμενη του Ατρομήτου στο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (23/9, 18:15, novasports1), η αποστολή συνοδευόταν από το επίσημο έγγραφο της Αποκεντρωμένης για αδειοδότηση του ΔΑΚΛ, τη 2η σελίδα του οποίου βλέπετε παρακάτω.

Αυτό σημαίνει ότι το αμέσως επόμενο παιχνίδι αυτό με τον Πανιώνιο στις 2 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί στο «σπίτι μας» με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία και την αγωνιστική διάθεση των ποδοσφαιριστών μας.

Η έκδοση της πολυπόθητης άδειας έγινε αποδεκτή με περίσσεια ανακούφιση από τη διοίκηση της ομάδας που ανάρτησε δημόσιο ευχαριστήριο για τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Νίκο Ντίτορα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η έδρα της ομάδας μας, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας, έλαβε την άδεια για τη διεξαγωγή αναμετρήσεων του πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ οφείλει να ευχαριστήσει τον συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς, Κο Νικόλαο Ντίτορα, για την άμεση ανταπόκριση και ταχύτατη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη του την έκθεση της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας και Επιθεώρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων της 21ης Σεπτεμβρίου 2017».

Η αποστολή της ομάδας για το ματς του Ατρομήτου

Στο αγωνιστικό σκέλος οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ έχουν σαφώς δύσκολο έργο για μία ακόμη αγωνιστική στο γνώριμο γήπεδο του Περιστερίου. Αυτή τη φορά βέβαια θα καθίσουν στους πάγκους των φιλοξενουμένων κόντρα στον οικοδεσπότη Ατρόμητο που θέλει κι εκείνος τους βαθμούς της νίκης..

Στη Λαμιώτικη αποστολή που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα περιλαμβάνει τους: Παπαδόπουλο, Πίτκα, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Παντελιάδη, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλο, Κουτρομάνο, Ομο, Αναστασόπουλο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Ακόστα, Φράγκο, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλο και Βουό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση