Με τρία νέα πρόσωπα στην Τούμπα ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 08:42 Με τρία νέα πρόσωπα στην Τούμπα ο ΠΑΣ Λαμία

Στις 4:00' το απόγευμα της Κυριακής (16:00 Novasport2) ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Λαμία στη Τούμπα.

Χωρίς τον Πατρικ Βουό για ακόμη μία φορά ταξίδεψε εκτός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος για το σπουδαίο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα έχει τρία νέα πρόσωπα.

Έτσι στην αποστολή που αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη συμπεριλήφθηκε ο Παναγιώτης Λινάρδος, αλλά και οι Τσούκαλος, Ντακόλ. Δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι να δούμε σε αγώνα πρωταθλήματος και τον Βραζιλιάνο, ενώ αντίθετα ο Κρισάντους έμεινε στη Λαμία, όπως και οι Φράγκος, Καραγιάννης σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο. 

Επίσης ο 24χρονος Νίκος Μελίσσας προτιμήθηκε ξανά από τον Μπάμπη Τεννέ αντί του Βαγγέλη Πίτκα, αυτή τη φορά ίσως για ψυχολογικούς λόγους αφού θα βρεθεί σε γνώριμο περιβάλλον, καθώς στη Λαμία έχει έρθει ως δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Για την αναμέτρηση της Κυριακής (15/10, 16:00 Novasport2) διαθέσιμοι λοιπόν είναι οι: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλος και Ντακόλ.

Θυμίζουμε ότι η Λαμία στα φιλικά προετοιμασίας είχε επικρατήσει στην Τούμπα με 1-0 και σκόρερ τον Τσούκαλο. Θυμηθείτε το ματς:

 

 

Σημειώνουμε ότι επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ Λαμία είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 20:30 (Novasport2) στο ΔΑΚΛ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση