ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0: Βαριά ήττα στην άδεια Τούμπα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 17:54 ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0: Βαριά ήττα στην άδεια Τούμπα

Δίκαιη ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία στην τιμωρημένη Τούμπα με σκορ 4-0.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θυμήθηκε την ατολμία του πρώτου μέρους του αγώνα με τον Πανιώνιο, μόνο που αυτή τη φορά οι αντίπαλοι δεν αστόχησαν και φόρτωσαν την εστία της με δύο γκολ. Τρεις τελικές εντός στόχου για τον Δικέφαλο στο πρώτο μέρος έγραψαν δύο γκολ και ένα δοκάρι, σε ένα ημίχρονο που καταγράφηκαν άλλες πέντε φάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ.

Αντίθετα σε αυτό το διάστημα η Λαμία ουσιαστικά είχε μόλις μια φάση για κάτι καλό κι αυτή μετά το 2-0 σε στημένη μπάλα και σε προσπάθεια του Αναστασιάδη άουτ. Το κακό βέβαια ξεκινούσε από την άμυνα που δεν έδειξε τη σταθερότητα άλλων αγώνων και αυτό βέβαια οφείλεται και στην πολύ καλή απόδοση των Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί πίσω από τον δαιμόνιο Πέλκα. Ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ έβαλε και το τρίτο γκολ στην αρχή της επανάληψης, ένα γκολ που χειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο «παγωμένο» γήπεδο της Τούμπας.

Το παιχνίδι στην επανάληψη δεν είχε πολλές συγκινήσεις καθώς ο ΠΑΟΚ ευτυχώς έριξε στροφές μετά το 3-0 και το μόνο αξιοσημείωτο είναι η αποβολή του Αναστασόπουλου στο 71’ ο οποίος σε 16 λεπτά είδε δύο κίτρινες κάρτες και το 2ο γκολ του Πρίγιο - γκολ στο 88’ σαν σε προπόνηση.

Οι φάσεις και τα γκολ

9': Φάουλ του Βιεϊρίνια και κεφαλιά του Καντουρί έξω.

10’: Ο Μαρίν Λέοβατς στέλνει με το αριστερό την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, εκμεταλλευόμενος την όμορφη προσπάθεια των Καντουρί και Μαουρίσιο (1-0).

16’: Ωραία ατομική προσπάθεια του Παντελιάδη από αριστερά και το σουτ με το δεξί που δεν θα ανησυχήσει τον Ρέι.

24’: Πέλκας στην περιοχή της Λαμίας και πλασέ πάνω από τον Παπαδόπουλο με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει για το 2-0.

27’: Σε καλή θέση ο Αναστασιάδης αλλά η κεφαλιά άστοχη, μετά από κόρνερ του Πίτι.

32’: Κεφαλιά προς τα πίσω του Ασίγκμπα, δύσκολα απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στην επόμενη φάση ο Ελ Καντουρί απείλησε εκ νέου την λαμιώτικη εστία που σώθηκε αφού η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Σάκχοφ σούταρε άουτ.

37’: Φάουλ του Βιερίνια λίγο άουτ.

45’+: Ζητούν χέρι σε σουτ του Παντελιάδη οι παίκτες της Λαμίας.

50’: Σε μία ακόμη φάση ο Πέλκας θα βρεθεί σε επίκαιρη θέση στην άμυνα της Λαμίας και με ωραίο σουτ στην κίνηση έγραψε το 3-0. Προηγήθηκε προσπάθεια του Ελ Καντουρί και σέντρα του Βιεϊρίνια.

53’: Αδύναμο σουτ του Ακόστα, ο Ρέι για μία ακόμη φορά μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

70’: Προσπάθεια του Μαουρίτσιο και εξαιρετική απόκρουση του Παπαδόπουλου.

71’: Αγύρευη αποβολή του Αναστασόπουλου με δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα φανέλας.

88’: Ο Πρίγιοβιτς στο δεύτερο δοκάρι τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο την κεφαλιά - πάσα του Μάτου για το 4-0.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Κελάζογλου

4ος: Κωνσταντίνος Κοτσάνης

Κίτρινες: Πέλκας (38’) - Αναστασόπουλος (58’)

Κόκκινες: Αναστασόπουλος (71’ - 2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Κρέσπο, Λέοβατς (68’ Λημνιός), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (75’ Μπίσεσβαρ), Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Πέλκας (61’ Μακ), Πρίγιοβιτς

Αναπληρωματικοί ήταν ακόμη οι: Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κάνιας.

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (40’ Ντ’ Ακόλ), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (55’ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (62’ Λινάρδος).

Στον πάγκο για τη Λαμία έμειναν οι: Μελίσσας, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Κουτρομάνος.

*Το παιχνίδι με τη Λαμία ήταν το 5ο για τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών.

**Πριν το παιχνίδι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του Δικεφάλου στα Τέμπη στις 4 Οκτωβρίου του 1999.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση