Το όνειρο του Λεβαδειακού συνεχίζεται! Νίκησε και Παναιτωλικό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 22:19 Το όνειρο του Λεβαδειακού συνεχίζεται! Νίκησε και Παναιτωλικό

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νιασέ με γκολ στο 47′ κι αποτελεί «μαγική» εικόνα, μιας και οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Επασί.

Ο Παναιτωλικός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, ωστόσο το σύνολο του Ανιγκό ήταν εξαιρετικά στημένο, ενώ ο Επασί είχε απαντήσεις σ’ όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στην πρώτη τελική του προσπάθεια!

Ο Νιασέ έκανε την κεφαλιά-ψαράκι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη, που φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε. Ακολούθησε καταιγισμός φάσεων από τον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να έχουν δύο δοκάρια (σουτ του Μάζουρεκ στο 69′ και σουτ του Γιουσούφ στο 85′) και πολλές ακόμα κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης που δεν ήρθε ποτέ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Μπεχεράνο, Μάζουρεκ, Ρόσα (46΄ Μαρκόφσκι), Μάρκος Πάουλο (57΄ Λόπες), Κλέσιο (65΄ Μοράρ), Ντίας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (90΄ Καλτσάς), Μπραντάο, Τόνι Σίλβα (70΄ Γιακουμάκης), Γιουσούφ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση