ΑΠΟΚ - Μαρτίνο 0-1: Με Τομόρι «διπλό» ο Οπούντιος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 18:31 ΑΠΟΚ - Μαρτίνο 0-1: Με Τομόρι «διπλό» ο Οπούντιος

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Οπούντιο Μαρτίνου που κατάφερε χάρη σε ένα γκολ του Τομόρι στο 78’ να φύγει από το Καρπενήσι με ένα υπερπολύτιμο διπλό.

Λίγες ημέρες μετά το εντός έδρας σοκ από τη Θήβα, οι παίκτες του Μάκη Ζαχαρόπουλου χρειαζόντουσαν ένα θετικό αποτέλεσμα για να δουν με άλλο μάτι τη συνέχεια του φετινού «Γολγοθά». Απέναντί τους βρέθηκε μάλιστα μία ομάδα που διψούσε επίσης για τη νίκη και είχε τις ευκαιρίες μάλιστα να την πάρει. Από την άλλη και ο Οπούντιος είχε φάσεις να τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι το οποίο για αρκετή ώρα φάνηκε ισορροπημένο με πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές συγκινήσεις και το ενδιαφέρον περίπου των 300 φιλάθλων, τράβηξαν οι προσπάθειες του Γενιτσαρόπουλου για τους γηπεδούχους και του Πρέντι για τους φιλοξενούμενους.

Ο πρώτος σε δύο περιπτώσεις στο 12’ βρέθηκε σε καλή θέση αλλά πλάσαρε χλιαρά στα χέρια του Μήτσιου και στο 29’ έδωσε εξαιρετικά στον Κακκάβα που από το πέναλτυ έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Μαρτίνου.

Στον αντίποδα ο Πρέντι σε δύο περιπτώσεις πλαγιοκόπησε την άμυνα του Βελουχίου, συγκεκριμένα στο 31’ με τον Τσόφλιο να «σπαταλά» την ευκαιρία και στο 39’ που η στρογγυλή θεά πέρασε από όλους χωρίς να βρεθεί πόδι να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και με δεδομένη την αγωνία και των δύο ομάδων για την κατάκτηση των τριών βαθμών το άγχος έφερε πολλά λάθη, το Μαρτίνο ωστόσο ήταν καλύτερο και πριν το χρυσό γκολ του Τομόρι "προειδοποίησε" δύο φορές με τον Κολλά (50', 69'). Ειδικά στη δεύτερη ο επιθετικός του Μαρτίνου έστειλε εξ επαφής την μπάλα άουτ.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 78' σε μια αντεπίθεση μετά από στημένο του ΑΠΟΚ και τον Ευρυτάνα Χρυσαφόπουλο να βγάζει σε θέση βολής τον σκόρερ που δεν αστόχησε απέναντι από τον Λαμπρόπουλο.

Σημαντική ευκαιρία για τον ΑΠΟΚ να ισοφαρίσει στο 87' όταν από απόκρουση του Γιαοπλάρι και λάθος έξοδο του Μήτσιου, ο Γενιτσαρόπουλος από πλάγια θέση πλάσαρε με λόμπα τον τερματοφύλακα του Μαρτίνου, η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ.

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Λάππας Ν. (λ.τρ. 66' Κόλλιας), Παχής Αγγ., Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαοπλάρι, Λάππας Ι., Γενιτσαρόπουλος, Μπακαλίδης, Κακκάβας (74' Λέρης), Βαρότσης (46' Δικαιόπουλος).

Στον πάγκο έμειναν οι, Ντουφεκιάς, Τσιλιμέκης, Ρεσίτης, Μπόγδανος.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μήτσιος, Ζάχαρης (66' Τομόρι), Νικολόπουλος, Κοκαβέσης, Αδαμίδης, Ντούνης (λ.τρ. 13’ Παπανικολάου), Χρυσαφόπουλος, Νούλας, Κολλάς, Τσόφλιος (74' Μπράχο), Πρέντι (92' Αγγελόπουλος).

Στον πάγκο έμειναν οι,  Ξεζώνοτος, Μπασινάς, Σιδέρης.

Φωτογραφία: ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

Τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΚ Βελούχι-Οπούντιος Μαρτίνου 0-1 (78' Τομόρι)

Αχιλλέας Φαρσάλων-Βόλος ΝΠΣ 0-3 (3' Μελισσόπουλος, 41' Ηλιόπουλος, 54' Γκαρσία)

Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγας Φεραίος 3-0 (3' Θέος, 81', 91’ Βαρούχας)

ΑΟ Σελλάνων-Αμβρυσσέας Δίστομου 1-1 (12' πεν. Κόντος - 30' Ντος Σάντος)

ΑΟ Θήβα-Νίκη Βόλου 1-1 (1' Σίλβα - 91’ Τζώρας)

ΓΣ Αλμυρού-Διγενής Νεοχωρίου 1-0 (43' Κιπτίου)

Ρεπό ο Αστέρας Ιτέας


Επόμενη (5η) Αγωνιστική

Οπούντιος Μαρτίνου - Νίκη Βόλου
Διγενής Νεοχωρίου - ΑΠΟΚ Βελούχι
ΝΠΣ Βόλος - Θήβα
Αστέρας Ιτέας - ΓΣ Αλμυρός
Αμβρυσσέας Διστόμου - Αχιλλέας Φαρσάλων
Ολυμπιακός Βόλου - ΑΟ Σελλάνων
Ρεπό: Ρήγας Φεραίος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση