Ράχες: 2o Διεθνές Πρωτάθλημα Beach Tennis το Σαββατοκύριακο στο Nisi

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 08:09 Ράχες: 2o Διεθνές Πρωτάθλημα Beach Tennis το Σαββατοκύριακο στο Nisi (φώτο αρχείου)

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας σε συνεργασία με το NISI Πολυχώρος και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Στυλίδας συνδιοργανώνουν το 2ο Διεθνές Πρωτάθλημα Beach Tennis στη Παραλία Ραχών αυτό το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου.

Μεγάλη βαρύτητα παίρνουν πλέον τα Διεθνή Πρωταθλήματα Beach Tennis μιας και η χώρα μας ανέλαβε για το 2019 τους 2ους Μεσογειακούς Αγώνες Παράκτιων Αθλημάτων που θα πραγματοποιηθούν στη Πάτρα ( οι 1οι είχαν πραγματοποιηθεί το 2015 στην Πεσκάρα της Ιταλίας με την συμμετοχή στην αποστολή της Εθνικής μας και 2 Λαμιωτών).

Οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές αλλά και οι  Ιταλικές συμμετοχές θα συνθέσουν σίγουρα ένα άκρως απολαυστικό θέαμα όλο το Σαββατοκύριακο.  Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 11 το πρωί και η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί την ίδια μέρα με τους τελικούς των Ανδρών και των Γυναικών στις 5 το απόγευμα. Το ίδιο πρόγραμμα θα ισχύσει και για την Κυριακή 22/10.

Σας περιμένουμε στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του NISI Πολυχώρος, συνδυάζοντας παιχνίδι στο παιδότοπο για τα μικρά παιδία και καφεδάκι ή μπυρίτσα για τους πιο μεγάλους στην καφετέρια,  αλλά και σίγουρο θέαμα στα γήπεδα της άμμου για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://filathlitikostennis.gr/raches-beach-tennis-cup-21-22102017/

Προσαρμοσμένη αναζήτηση