Στους Επίλεκτους της ΚΟΕ ο Κων/νος Δανιήλ της «Αρετής» Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 17:51 Στους Επίλεκτους της ΚΟΕ ο Κων/νος Δανιήλ της «Αρετής» Λαμίας (Ο Κωνσταντίνος Δανιήλ με τον προπονητή του Κωνσταντίνο Σιούτα)

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για την Αρετή Λαμίας με την ένταξη του αθλητή της, Κωνσταντίνου Δανιήλ - και φέτος - στο κολυμβητικό πρόγραμμα των Επίλεκτων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ).

Σε αυτό το πρόγραμμα εντάσσονται οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδος με βάση τα κριτήρια που έχει θεσπίσει η ΚΟΕ και τις επιδόσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται η συνέπεια, η σωστή και μεθοδική δουλεία που γίνεται στην ομάδα μιας και οι αθλητές της καταφέρνουν να διαφημίζουν την πόλη της Λαμίας και την ομάδα σε πανελλήνιο επίπεδο με σταθερά υψηλές επιδόσεις.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αθλητής καθώς και οι προηγούμενοι αθλητές που είχαν ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας δείχνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση